H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η βασίλισσα των καλοκαιρινών φορεμάτων

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η βασίλισσα των καλοκαιρινών φορεμάτων

Mπορεί με την πρώτη ματιά η μεσογειακή της φιγούρα να μην είναι συνυφασμένη με το «απόλυτο summer girl» που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά μέσα από τις καθημερινές εμφανίσεις της στην πρωινή ζώνη της συχνότητας του Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σπάει το στερεότυπο της «ξανθιάς, ηλιοκαμένη σέρφερ» και μας δείχνει πώς μία πολύ όμορφη μελαχρινή παρουσιάστρια, μπορεί να φορέσει τα πιο κομψά summer dresses της σεζόν με μεγάλη επιτυχία. Και να μας κάνει να μην χορταίνουμε να «καταγράφουμε» κάθε μέρα τα looks της. Τα εμπριμέ φορέματα σε όλα τα μήκη είναι το φόρτε της.

Με floral prints, αλλά και abstract ή γεωμετρικά μοτίβα, η Σταματίνα δεν βαριέται να εναλλάσσει girly λουλουδάτα mini με σοφιστικέ bodycon midi, χωρίς να χάνει στιγμή τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητά της. Στην παρακάτω gallery θα δεις συγκεντρωμένα τα δέκα φορέματα που ξεχωρίσαμε έως τώρα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις με την υποσημείωση ότι όλα αυτά μπορούν να φορεθούν εξίσου εύκολα πρωί και βράδυ. Αρκεί να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι flat σανδάλια ή εσπαντρίγιες την ημέρα και με mules ή ψηλοτάκουνα πέδιλα στις βραδινές σου εξόδους.

Υπάρχει πιο θηλυκή και πάντα επίκαιρη, στυλιστική επιλογή, από ένα φόρεμα το καλοκαίρι; Η ερώτηση είναι ρητορική, η απάντηση είναι όχι, την έχει δώσει ήδη η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.
 Poofy Dresses: Η τάση στα φορέματα που υποστηρίζει το «the bigger, the better»

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: