H Hyundai Motor εγκαινιάζει το Generation IONIQ Tour στη Γερμανία

 

Στην Skyline Plaza στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από τις 29 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, η Hyundai παρουσιάζει  το νέο IONIQ Tour. Μετά την Φρανκφούρτη θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις σε άλλες  πόλεις της Ευρώπης.

Στο Generation IONIQ Tour, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα μπορούν καθημερινά να επισκέπτονται το χώρο από τις 11.00 πμ. έως τις 20.00 μμ. Η περιοδεία, μετά το γερμανικό ντεμπούτο,  θα συνεχιστεί  στο Όσλο, το Άμστερνταμ και το Μιλάνο.

Το Hyundai IONIQ είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που  προσφέρει μια επιλογή από τρία εναλλακτικά συστήματα κίνησης : υβριδικό, plug-in υβριδικό και πλήρως ηλεκτρικό σε έναν ενιαίο τύπο αμαξώματος. Αυτή η καινοτόμος νέα προσέγγιση από την Hyundai Motor κάνει προσιτή στο ευρύ κοινό την ηλεκτροκίνηση και την οδήγηση οχημάτων με χαμηλές έως μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Στo περίπτερο με σήμα Q οι επισκέπτες θα μπορούν να εξοικειωθούν με το αυτοκίνητο μέσω της τεχνoλογίας «augmented reality»με ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και ενημερωτικό περιεχόμενο που βασίζεται σε εξειδικευμένο πρόγραμμα υπολογιστή, παρέχοντας ένα υπερσύγχρονο θέαμα. Ένα ειδικά διαμορφωμένο IONIQ app παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, όπου ο χρήστης θα λαμβάνει μέσω της κάμερας του tablet ή του smartphone. Προβάλλεται μέσω γυαλιών εικονικής πραγματικότητας και έτσι το  IONIQ προβάλλεται με ένα συναρπαστικό τρόπο σε βίντεο 360°. Ένα ακόμα highlight,  είναι ο ψηφιακός τοίχος επιθυμιών, που θα επιτρέπει στους επισκέπτες να εκφράσουν τις επιθυμίες τους για το μέλλον και να μοιραστούν το video link με τους φίλους τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Το υβριδικό IONIQ και το ηλεκτρικό IONIQ θα λανσαριστεί σταδιακά στις ευρωπαϊκές αγορές από τα τέλη του 2016 και μετά. Το IONIQ Plug-in θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2017 (οι χρόνοι λανσαρίσματος μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την αγορά).

H Hyundai Motor εγκαινιάζει το Generation IONIQ Tour στη Γερμανία

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: