Γυναίκες Ρομά έκλεψαν μετρητά και τιμαλφή από τρία σπίτια στην Πέλλα

«Αχόρταγες» ήταν τρεις νεαρές γυναίκες Ρομά που ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια για τις διαρρήξεις που έκαναν σε τουλάχιστον τρία σπίτια στα Γιαννιτσά και σε άλλες περιοχές της Πέλλας, καθώς τα 2.000 ευρώ που είχαν αρπάξει από το ένα από αυτά δεν τους φάνηκαν αρκετά.

Στο πλαίσιο των ερευνών που συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων, διαπιστώθηκε ότι οι δυο από αυτές ηλικίας 23 και 24 χρόνων είχαν κλέψει κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ από ένα σπίτι στα Γιαννιτσά και είχαν αποπειραθεί να τρυπώσουν σε ένα ακόμη, τον Απρίλιο. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και την 25χρονη συνεργό τους και σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Διέρρηξαν δυο σπίτια στη Λακωνία

Το πρωί της Κυριακής, εντοπίστηκε στη Σπάρτη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη ένας 24χρονος Έλληνας ο οποίος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν το Σάββατο ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης και έκλεψαν χρήματα και ρολόγια. Από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια προέκυψε ότι, την ίδια ημέρα, οι δράστες είχαν διαρρήξει ακόμη ένα σπίτι από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Ο 24χρονος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με την κατηγορία της κλοπής, που βαρύνει και τους συνεργούς του οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: