Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Bροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν έως το πρωί σε Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στο Βόρειο Αιγαίο και στα ορεινά της Κρήτης. Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα αποκτήσουν περισσότερο τοπικό χαρακτήρα και θα επηρεάσουν κυρίως τα ορεινά όμως ασθενείς βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν κατά τόπους και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, της Εύβοιας, και του Ιονίου με χαμηλό υψόμετρο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα δυτικά της χώρας, στα νότια τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη θα είναι σχετικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης λασποβροχών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 20, στη Θεσσαλία από 12 έως 19, στην Ήπειρο από 10 έως 24, στην Στερεά από 11 έως 22, στην Πελοπόννησο από 11 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 12 έως 20, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 24, στις Κυκλάδες από 14 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 23 και στην Κρήτη από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cshscfdzw2g1)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές έως τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βόρεια και το μεσημέρι — απόγευμα στα ορεινά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βόρεια και το μεσημέρι — απόγευμα στα ορεινά. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: