Γυναίκα παντρεύτηκε τον εαυτό της και τον… απάτησε [βίντεο]

Η απιστία είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσα στα ζευγάρια, στην περίπτωση της Sophie Tanner, όμως, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα, αφού απατήθηκε από τον… εαυτό της.

Συγκεκριμένα, το 2015 η Tanner αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο του «sologamy» και να παντρευτεί τον εαυτό της. Όμως, όπως παραδέχτηκε στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή This Morning ότι η ίδια και ο εαυτός της δεν είχαν μία τέλεια σχέση.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως απάτησε τον εαυτό της με έναν άντρα, ονόματι Ruari Barrett. Μετά από πέντε μήνες, όμως, χώρισαν, μιας και εκείνος άρχισε να θέλει περισσότερες γυναίκες και η Sophie αποφάσισε πως της άξιζε κάτι καλύτερο.

«Αυτός ο ιδιαίτερος ομολογουμένως γάμος δεν αποκλείει απαραιτήτως τη σeξουαλική επαφή με άλλα πρόσωπα ή το να έρθει με κάποιον άλλο κοντά ξανά. Σημαίνει ωστόσο ότι απορρίπτει τις κακές σχέσεις. Το να παντρευτείς τον εαυτό σου έχει να κάνει με το να τον αγαπήσεις. Δεν σημαίνει ότι απορρίπτεις όλες τις άλλες σχέσεις στη ζωή σου και γίνεσαι καλόγρια για πάντα. Σημαίνει ότι απορρίπτεις τις κακές σχέσεις. Αν αγαπούσαμε περισσότερο τους εαυτούς μας δεν θα χρειαζόμασταν τέτοιες τελετές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Tanner.

«Αυτή η σχέση με τον εαυτό μας είναι μια δήλωση που είναι τόσο σημαντική όσο και μια ρομαντική σχέση. Το να παντρευτείς τον εαυτό σου είναι μια δια βίου δέσμευση να είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ευτυχία. Επομένως το διαζύγιο δεν είναι επιλογή», σημείωσε ακόμα.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: