Γυναίκα παντρεύτηκε τον άστεγο που γνώρισε στο δρόμο και έκανε μαζί του δίδυμα

Μία συγγραφέας δήλωσε πως ερωτεύτηκε έναν αλκοολικό άστεγο που συνάντησε στο δρόμο – και οι δυο τους είναι σήμερα παντρεμένοι με παιδιά.

Η 41χρονη Emmy Abrahamson από τη Σουηδία, ήταν στο Άμστερνταμ το 2006 όταν ο Vic Kocula, ένας ξένος, την πλησίασε και λέει ότι παρόλο που ερωτεύτηκε τα «όμορφα καστανά του », κατάλαβε αμέσως ότι ήταν άστεγος λόγω του ότι είχε βρώμικα ρούχα και μαλλιά.

Αλλά υπήρξε μία αμοιβαία έλξη ανάμεσα στο ζευγάρι, η οποία ήταν τόσο μεγάλη που μετά από 10 λεπτά συνομιλίας, η Emmy συμφώνησε να συναντηθεί με τον Vic στο ίδιο παγκάκι μια εβδομάδα αργότερα.

Όταν η Emmy έπρεπε να επιστρέψει στη Βιέννη – όπου ζούσε εκείνη την εποχή – φοβήθηκε ότι δεν θα έβλεπε ούτε θα άκουγε ξανά νέα από τον Vic, αλλά τρεις εβδομάδες αργότερα ο Vic την κάλεσε για να της πει ότι είχε πάει στην Αυστρία για να τη βρει.

Μετά από 10 χρόνια, το ζευγάρι είναι σήμερα παντρεμένο και έχουν δύο δίδυμα ηλικίας έξι ετών, τη Desta και τον Til.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε σε μία εκπομπή για να παρουσιάσει το βιβλίο που έγραψε η Emmy για την απίθανη ιστορία αγάπης τους – που ονομάζεται How to Fall in Love With a Man o Lives in a Bush.

Η Emmy αποκάλυψε στην εκπομπή πώς ερωτεύτηκε αμέσως τον Vic, παρά την αδιάφορη εμφάνισή του.

“Καταλάβαινα από μακριά ότι ήταν άστεγος επειδή ήταν πολύ βρώμικος. Κρατούσε έναν υπνόσακο στο ένα χέρι και στο άλλο ένα κουτί με μπύρες.

“Ξεκινήσαμε να κουβεντιάζουμε και συνειδητοποίησα ότι είχε τα πιο όμορφα καστανά μάτια που είχα δει ποτέ και με έκανε αμέσως να χαμογελάσω.”

Η Emmy αποκάλυψε πως κουβεντιάσαν για δέκα λεπτά πριν της δώσει ξανά ραντεβού στο ίδιο παγκάκι την επόμενη εβδομάδα. Τότε άρχισε να ανθίζει η σχέση τους.

Ο Vic είναι Αμερικανός, όμως περιπλανιόταν στην Ευρώπη από τότε που ξέμεινε από χρήματα.

Αποφάσισε ότι δεν ήταν έτοιμος να επιστρέψει στις ΗΠΑ και γι’ αυτό κατέφυγε να κοιμάται στο δρόμο.

Ζητιάνευε χρήματα για να ζήσει, αλλά σύντομα άρχισε να πίνει αρκετά.

Ο Vic δήλωσε: “Η κατάσταση ξέφυγε και είχα γίνει αλκοολικός. Αυτό έγινε σταδιακά μέχρι που κάποια μέρα το συνειδητοποίησα και είπα στον εαυτό μου: ‘Ω Θεέ μου, είμαι και άστεγος και αλκοολικός.’”

Η Emmy ήταν πεπεισμένη ότι η απίθανη ρομαντική τους ιστορία είχε φτάσει στο αναπόφευκτο τέλος της όταν έπρεπε να επιστρέψει στη Βιέννη, αλλά έδωσε στον Vic τον αριθμό της με την ελπίδα να μιλήσουν ξανά.

Όμως αυτό που δεν γνώριζε ήταν πως εκείνος θα προσπαθούσε απεγνωσμένα να μαζέψει αρκετά χρήματα για να την ξαναδεί.

“Δεν ήξερα αν θα τον έβλεπα ξανά, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να τον σκέφτομαι,” δήλωσε η Emmy.

“Τρεις εβδομάδες αργότερα, στη Βιέννη, πήρα ένα τηλεφώνημα από τον Vic που έλεγε ‘Είμαι εδώ τώρα.’”

“Και είμαστε μαζί από τότε.”

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία παραμυθένια τελετή και ο Vic άλλαξε τη ζωή του σπουδάζοντας ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Οι δύο απίστευτοι γονείς έχουν εξηγήσει στη Desta και τον Til πώς συναντήθηκαν, αλλά πιστεύουν ότι τα παιδιά τους δεν κατανοούν πλήρως τη μοναδική ιστορία τους.

“Τους είπαμε όλα όσα συνέβησαν. Δεν νομίζω ότι κατανοούν τι σημαίνει να είσαι άστεγος και βρίσκουν απλά αστείο τ’ότι ο μπαμπάς κοιμόταν σε παγκάκια,” είπε ο Vic.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: