Γιώτα Τριγώνη: Κορμάρα η γραμματέας των ΑΝΕΛ (φωτό)

Έχει αναλογίες μοντέλου, μεσογειακή ομορφιά όμως δεν την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Η Γιώτα Τριγώνη είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα.

Εξαιρετικά μορφωμένη, εργασιομανής, όμως παράλληλα γλυκιά και προσιτή έχοντας και την σeξι πλευρά της! Αυτή τη πλευρά της «τσάκωσε» ο φακός της Freddo στην Εύβοια και συγκεκριμένα  στην παραλία  Πεύκη. 
Η Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. Γιώτα Τριγώνη, έκανε λίγες μέρες διακοπές για να χαλαρώσει για να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις της. Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι έκανε τις βόλτες της στην παραλία, όπως συνηθίζει,  αφού της αρέσει να περπατά στην άμμο. 
Οι εικόνες «μαρτυρούν» πολλά καθώς το άψογο κορμί της είναι και αποτέλεσμα γυμναστικής.  Η Γιώτα αν και έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, προσπαθεί να μην αμελεί την γυμναστική και  να φροντίζει το σώμα της. Σε ότι αφορά τη διατροφή της, γεύεται τα πάντα χωρίς στερήσεις αλλά φροντίζει να μην το παρακάνει με τα γλυκά. Της αρέσουν πολύ τα φρούτα ενώ προσπαθεί να αποφεύγει τα τηγανιτά. Τις επόμενες μέρες η Γιώτα Τριγώνη θα περάσει λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο του Τουρισμού ως μέτοχος σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κωνσταντινούπολης, ενώ την ίδια στιγμή αφιερώνει χρόνο και στην οδοντιατρική, επιστήμη την οποία έχει σπουδάσει στην Αυστρία και στη Σερβία, ως συμμετέχουσα σε επιχειρηματικά σχήματα κλινικών σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Η Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝ.ΕΛ. πριν από λίγους μήνες είχε απασχολήσει τα media με αφορμή την συνάντησή της  με  τον διάσημο ηθοποιό Erkan Petekkaya που έπαιζε στην τουρκική σειρά «Ραγισμένος καρδιές» που βλέπαμε μέσα από το Mega. Οι υο τους δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται καθώς γνωρίζονται αρκετά χρόνια και είναι φίλοι. 

Πολυτάλαντη 
Το 2014 εκλέχτηκε πρέσβειρα της Ελλάδας στο Εξωτερικό από ξένα Μέσα Ενημέρωσης και εντάχτηκε στη διεθνή εγκυκλοπαίδεια του «Who is Who», ενώ το 2012 ήταν μία από τις υποψήφιες στην Ελβετία για το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς». Επίσης, «είναι μέλος της WIN Hellas (Women In Need) / Γυναίκες κατά της Κακοποίησης και ενεργό μέλος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης», σημειώνεται ακόμη.  Η ίδια έγινε πρώτο θέμα στα Τούρκικα μέσα όταν παρουσίασε το βιβλίο της με τον τίτλο «Η Αθήνα μέσα από τα μάτια μου» Το βιβλίο παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο And Hotel στην περιοχή sultanahmet ενώ το παρών έδωσαν πολλοί Τούρκοι επιχειρηματίες όπου φωτογραφήθηκαν με το βιβλίο για τουρκικά περιοδικά, οπως ο Remzi Erbas ,Negip ,Murat Dicer και πολλοί άλλοι.
Η Γιώτα Τριγώνη μιλάει επτά ξένες γλώσσες και συγκεκριμένα, αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, τούρκικα, σέρβικα, κροάτικα και ισπανικά. Ακόμη, έχει κάνει σπουδές στο πιάνο και ειδικότητά της στην Οδοντιατρική είναι η αισθητική, η παιδοδοντία και η στοματολογία

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: