Γιώργος Λιάγκας: Ανατροπή με την πρεμιέρα του «Guess My Age» (trailer)

Το νέο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι «Guess My Age», με τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν να βγει για πρώτη φορά στον αέρα του ΣΚΑΪ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 23:00 το βράδυ, αμέσως μετά την πρεμιέρα του νέου εpωτικού, πολιτικού θρίλερ «8 Λέξεις».
Ο ΣΚΑΪ έκανε αλλαγή στο πρόγραμμά του. Η ενημέρωση του προγράμματος στον ιστότοπο του καναλιού δείχνει ότι τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου θα ολοκληρωθούν μετά τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία «xΧx: Επανεκκίνηση».
H πρεμιέρα του  «Guess My Age» θα γίνει τελικά τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 23:00.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια, καθώς ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε και trailer για την αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας.

Το «Guess My Age» έως και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00 και από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Είσαι καλός στο να υπολογίζεις την ηλικία των άλλων; Διαθέτεις παρατηρητικότητα, οξυδέρκεια και διαίσθηση; Αν ναι, τότε μπορείς να κερδίσεις 50.000€, αρκεί να μαντέψεις την ηλικία επτά αγνώστων!
Το «Guess My Age» αποτελείται από έξι γύρους και τον τελικό. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν την ηλικία του αγνώστου που έχουν απέναντί τους. Τα φαινόμενα, όμως, συχνά απατούν. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους έξι βοήθειες, μία ανά γύρο. Οι βοήθειες χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Celebrity, Ανάμνηση, Γεγονός, Τραγούδι, Show Time και Ζoom in. 
Αν οι διαγωνιζόμενοι μαντέψουν ακριβώς την ηλικία του αγνώστου, τότε περνούν στον επόμενο γύρο, διατηρώντας το χρηματικό τους ποσό, και παράλληλα  κερδίζουν 500€ bonus. Στην περίπτωση που δεν υπολογίσουν σωστά, για κάθε έτος απόκλισης από την πραγματική ηλικία του αγνώστου το ποσό που συγκεντρώνουν στον εκάστοτε γύρο μειώνεται αναλόγως. 
Στον τελικό, οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τα χρήματα που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν από τους προηγούμενους γύρους. Έχουν τέσσερις ευκαιρίες και τέσσερις βοήθειες για να βρουν την ακριβή ηλικία του αγνώστου. Θα μαντέψουν σωστά;

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: