Γιατρός με κορωνοϊό: «Ένιωσα ότι έφευγε η ψυχή μου…» [βίντεο]

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό μίλησε ένας γιατρός από τη Λάρισα.

Ο 47χρονος γιατρός Χαρίλαος Ταμπαθάνης μίλησε στο Mega και περιέγραψε όσα βίωσε από τη στιγμή που προσβλήθηκε από τον Covid-19.

«Ήταν αρκετά κουραστική και επίπονη διαδικασία», εξήγησε.

Στις αρχές Απριλίου ο γιατρός ανέβασε πυρετό και έκανε απευθείας το τεστ, το οποίο έδειξε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Αμέσως, ο 47χρονος το δημοσιοποίησε και ενημέρωσε όλους εκείνους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του. Στη συνέχεια, νοσηλεύτηκε στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

«Ήταν να βγω τη Μεγάλη Δευτέρα και ξαφνικά επειδή είχα διάφορες επιπλοκές μου το ακύρωσαν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξήγησε πως δεν κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην ΜΕΘ καθώς ένα από τα φάρμακα τον βοήθησαν να ανακάμψει.

«Η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε πάρα πολύ, στην πορεία βελτιώθηκε, ήταν μια απίστευτη εμπειρία… Φοβήθηκα ότι κάτι κακό θα μου συνέβαινε. Ήταν ένα συναίσθημα που δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Ένιωθα ότι έφευγε η ψυχή μου», αποκάλυψε ο 47χρονος.

Όπως είπε, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, παρόλα αυτά όμως τόνισε πως θα αργήσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του, καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι εξουθενωμένο.

Διαβάστε ακόμη: Κορωνοϊός: Γιατρός πέρασε την καραντίνα σε δεντρόσπιτο για να μην κινδυνέψει η οικογένειά του

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: