Γιατί το Κρίνο της Ήρας είναι το απόλυτο γούρι για το 2019!

Τύχη. Τη θέλεις, τη χρειάζεσαι και εύχεσαι το 2019 να έχεις αρκετή, προκειμένου να φέρεις εις πέρας όλα τα σχέδιά σου. Και μπορεί να μην είσαι προληπτική, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν νιώθεις ότι χρειάζεσαι και εσύ… το γούρι σου!

Δεν είσαι η μόνη που πιστεύει στα γούρια! Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορά αντικείμενα, για να έχουν καλοτυχία και να κρατούν μακριά την… αρνητική ενέργεια!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που νιώθεις ότι χρειάζεσαι λίγη έξτρα τύχη στη ζωή σου, αξίζει να βρεις το κορυφαίο γούρι της σεζόν. Πρόκειται για το Κρίνο της Ήρας που θα μπει στην καθημερινότητά σου για να σου φέρει καλοτυχία και να σου δώσει λίγη από τη λάμψη της Αρχαίας Ελλάδας! Όπως κατάλαβες, η HERA, το νέο γούρι του οίκου ZOLOTAS για το 2019

-που περίμενες με τόση ανυπομονησία- είναι εδώ!

Πώς συνδέεται η Ήρα με το κρίνο και το νέο σου γούρι; Μια αναδρομή στο παρελθόν είναι αρκετή για να καταλάβεις τα πάντα και κυρίως, να δεις πώς η απόλυτη Ελληνίδα θεά θα φέρει την τύχη με το μέρος σου.

Γιατί το Κρίνο της  Ήρας είναι το απόλυτο γούρι για το 2019!

Σκουλαρίκια γούρι 2019 HERA σε ασήμι επιχρυσωμένο γυαλιστερό

Η ζηλιάρα Ήρα, ο άπιστος Δίας και τα κρίνα!

Μάθε, λοιπόν, ότι στην ελληνική μυθολογία, η Ήρα ήταν σύζυγος του Δία και θεά του γάμου (καλό είναι να το γνωρίζεις, αν εύχεσαι να παντρευτείς το 2019)! Το θέμα που σε αφορά περισσότερο, όμως, είναι το Κρίνο της! Θεωρείται παντοτινό σύμβολο της γυναικείας χάρης και συνδέεται από την αρχαιότητα με την Ήρα, την προστάτιδα θεά της γυναίκας και της γονιμότητας!

Το πώς και το γιατί, θα το μάθεις αμέσως! Σύμφωνα με τη μυθολογία, όταν γεννήθηκε ο Ηρακλής, ο Δίας θέλησε να τον κάνει αθάνατο. Για να συμβεί αυτό, όμως, έπρεπε να πιει γάλα… θεϊκό.

Γιατί το Κρίνο της  Ήρας είναι το απόλυτο γούρι για το 2019!

Η δημιουργία του Γαλαξία, Τιντορέττο (1518-1594)

Ωστόσο, ο Ηρακλής ήταν γιος του Δία και της Αλκμήνης και όπως είναι γνωστό, η Ήρα… ζήλευε παράφορα τον σύζυγό της ο οποίος την απατούσε συχνά! Προκειμένου να δώσει, λοιπόν, το θεϊκό γάλα στον Ηρακλή, ο Δίας μέθυσε την Ήρα και όταν αυτή αποκοιμήθηκε, έφερε το παιδί στο στήθος της. Όμως, η θεά ξύπνησε, σηκώθηκε απότομα και το γάλα της πετάχτηκε στον αέρα. Όσες σταγόνες έφτασαν πολύ ψηλά σχημάτισαν τον Γαλαξία, κι όσες έπεσαν στη Γη έγιναν… κρίνα!

Γιατί το Κρίνο της  Ήρας είναι το απόλυτο γούρι για το 2019!

Παντατίφ γούρι 2019 HERA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ και καδένα σε κίτρινο χρυσό

Για το 2019, λοιπόν, το γούρι σου έρχεται κατευθείαν από την ξεχωριστή αυτή θεά της ζεστασιάς, της καθάρια θηλυκότητας και της δύναμης! Η τύχη σου βρίσκεται ακριβώς στο σημείο όπου το φως του ουρανού συναντά τη γονιμότητα της Γης και σου δίνει το νέο άνθος του χρόνου, ένα λαμπερό λευκοπέταλο Κρίνο.

Αν θέλεις, λοιπόν, να υποδεχθεί το 2019 με λάμψη και θηλυκότητα, τότε αξίζει να φορέσεις και εσύ το Κρίνο της Ήρας, το πρώτο λουλούδι του νέου χρόνου, το γούρι που θα γεμίσει με χάρη κάθε νέα αρχή που θα κάνεις!

 Γιατί το Κρίνο της  Ήρας είναι το απόλυτο γούρι για το 2019!

Παντατίφ γούρι 2019 HERA σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με μαύρο σμάλτο και μαύρο σατέν κορδόνι

Πάρε την τύχη με το μέρος σου και κάνε το καλό

Και επειδή δεν είσαι μια γυναίκα που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της, αλλά εύχεσαι τα καλύτερα για κάθε συνάνθρωπό σου, καλό είναι να έχεις επίσης κατά νου πως φορώντας το Κρίνο της Ήρας, θα πάρεις την τύχη με το μέρος σου και την ίδια ώρα, θα κάνεις το καλό.

Διότι κάθε χρόνο, η ετήσια αυτή συλλεκτική συλλογή του οίκου ZOLOTAS αφιερώνεται σε έναν κοινωνικό σκοπό και το 2019, η HERA έχει ως στόχο να συνδράμει στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία! Υπάρχει, άραγε, καλύτερος τρόπος για να υποδεχθείς το νέο έτος;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: