Για πρώτη φορά σε ριάλιτι! Το ΒΙΝΤΕΟ από το Masterchef που έδωσε το κάτι διαφορετικό!

Η Κατερίνα Λένη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef αυτή την εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε, από δική της απροσeξία, στην δοκιμασία από τις Ντέμη και Μαριάννα. Παρότι κομμώτρια, στο επάγγελμα, κατάφερε να διακριθεί φτάνοντας μέχρι και την δεκάδα.

Ωστόσο η αποχώρησή της αλλά και οι φαρμακερές εκφράσεις που ακούστηκαν από κάποιους συμπαίκτες της, δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του Twitter, δείχνοντας πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και σε εκπομπές ριάλιτι.

Η συγκεκριμένη παίκτρια με τατουάζ «μολών λαβέ» και με αρχές, όπως η ίδια ισχυριζόταν, με την αποχώρησή της έκανε περισσότερο «πάταγο», από ότι με το να κέρδιζε τον διαγωνισμό, ο οποίος σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης.

Ήταν μια από τις παίκτριες που είχαν τραβήξει την προσοχή στο ριάλιτι μαγειρικής και ανάμεσα σε εκείνες που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οπότε και η αποχώρησή της αποτέλεσε… έμπνευση για πολλές αναρτήσεις.

Οι πιο ενδιαφέρουσες από αυτές δείχνουν πως το κάθε ριάλιτι είναι η απεικόνιση της σημερινής κοινωνίας, στην οποία, επιδιώκεται η ανθρωπιά να δώσει την θέση της σε ψευτοανησυχίες, βιγκανισμούς και αποστροφή για κάθε τι που αφορά μόρφωση και Παιδεία.

Κάντε τον κόπο να δείτε πρώτα το βίντεο με το γράμμα αποχώρησης της παίκτριας (4.04) που συγκλόνισε το κοινό του Master Chef, καθώς ήταν κάτι το διαφορετικό, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία των ριάλιτι.

Εντούτοις, εντύπωση προκάλεσε η άσχημη αντίδραση μερίδας παικτριών.

Δείτε τις αναρτήσεις με τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο:

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: