Για που προορίζονται τα «κουφέτα» που ετοιμάζουν οι Ιπτάμενοι της ΠΑ;

Σε ετοιμότητα για άμεση Απογείωση  έχουν τεθεί ήδη το σύνολο των Μαχητικών των Πολεμικών Μοιρών σε ολόκληρη την Επικράτεια που απο απόψε το βράδυ θα αυλακώσουν  τους Ουρανούς του Αιγαίου!

Χαράματα επίσημα αρχίζει με συμμετοχή τριών Χωρών  από την Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδα «117 ΠΜ» η Διεθνής Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2016″ και η Ναυτική ταυτόχρονα άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Αστραπή «στο Αιγαίο !

Στην Άσκηση Συμμετέχουν Ισραηλινοί με τα γνωστά  σε μας πλέον F-16  της  Ερήμου ,πολλές οι συν εκπαιδεύσεις της ΠΑ με τους Ιπταμένους του Ισραήλ και οι Αμερικανοί με τα F-15 …

Την Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 2016″ θα την καλύψουν ΔΙΕΘΝΗ Μεγάλα Στρατιωτικά SITES και  ΜΜΕ  με αποστολή πάνω από 25 δημοσιογράφων  την  6η Απριλίου την «MEDIA DAY» που θα λάβει χώρα στην Αεροπορική Βάση της 117 ΠΜ

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες …Το Πολεμικό Ναυτικό άνοιξε και το Πεδίο Βολής στη Θέση Καράβια …Ενώ και η Πολεμική Αεροπορία ετοιμάζεται για Μπαράζ Βολών  στο Πεδίο Βολής Κρήτης !

Ετοιμάζονται για Θερμό Καλοκαίρι η Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό  Ναυτικό στο Αιγαίο ; …Για τον Στρατό Ξηράς δεν γνωρίζουμε κάτι σχετικό ,αλλά μάλλον θα συνεχίζουν με την Οργάνωση των «Hot Spots» σε ολόκληρη την επικράτεια !



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: