Γερμανία: Σε σχέση με… 26 χρόνια μικρότερή της γνωστή δημοσιογράφος

Η 56χρονη δημοσιογράφος Άννε Βιλ του κρατικού δικτύου «ARD», που έχει πάρει συνεντεύξεις από κορυφαίες πολιτικές προσωπικές, όπως την τέως Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και τον διάδοχό της Όλαφ Σολτς, είναι ξανά ερωτευμένη.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Άννε Βιλ παντρεύτηκε τo 2016 τη συνάδελφό της Μίριαμ Μέκελ αλλά ο γάμος τους δεν μακροημέρευσε. Το 2007 δημοσιοποίησε τη σχέση της με τη συνάδελφό της Μίριαμ και τον Αύγουστο του 2016 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Ντίσελντορφ.

Τρία χρόνια αργότερα, Βιλ και Μίριαμ ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι η Μίριαλ είχε ανάρμοστη σχέση στη διάρκεια του έγγαμου βίου.

Τώρα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας, η Βιλ όχι απλά ξεπέρασε το διαζύγιο αλλά βρήκε και πάλι τον έρωτα.

Αυτή τη φορά στο πρόσωπο συγγραφέως που έχει σχεδόν τα μισά της χρόνια. Το νέο της αμόρε είναι η Ελένε Γέγκεμαν, κατά 26 χρόνια μικρότερη της Βιλ.

Η 56χρονη δημοσιογράφος του ARD είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στις 13 Ιανουαρίου ξεκαθαρίζοντας τα μελλοντικά της σχέδια:

«Όσο νέα κι αν είναι η χρονιά, αξίζει να κοιτάξουμε μπροστά…Το 2024 θα είναι η χρονιά για αλλαγές, για άλλα έργα, για νέες προοπτικές».

Ύστερα από 16 χρόνια καριέρας ως παρουσιάστρια της εκπομπής της «Αnne Will» στο γερμανικό κρατικό δίκτυο, η Γερμανίδα δημοσιογράφος ετοιμάζεται να κάνει κάτι διαφορετικό.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα BILD, σχεδιάζει να κάνει συνεντεύξεις στο θεατρικό σανίδι με μεγάλες προσωπικότητες.

Η Βιλ κάνει στροφή στην καριέρα της γιατί πιθανότατα χρειάζεται περισσότερο χρόνο στην προσωπική της ζωή.

Η κατά 26 χρόνια μικρότερή της, Ελένε, μπορεί να βοηθήσει στα νέα επαγγελματικά της σχέδια. Η γνωριμία τους έγινε στο θέατρο και ο πατέρας της Χέγκερμαν Καρλ είναι γνωστός σκηνοθέτης.

Η 30χρονη Γερμανίδα συγγραφέας, σχολιάζει η Bild, δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ομοφυλόφιλη. Το 2015 φωτογραφήθηκε με την τότε αρραβωνιαστικιά της, δημοσιογράφο στο επάγγελμα, για το εξώφυλλο του περιοδικού «Emma».

Ήταν ζευγάρι από το 2014 και αποφάσισαν να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2015. Ωστόσο, δεν έβαλαν ποτέ βέρα στο… δεξί.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: