Ιράν σε Χεζμπολάχ: Να μην επιτραπεί στο Ισραήλ συνέχεια στις εγκληματικές πολιτικές κατά του παλαιστινιακού λαού

Ο εκλεγμένος πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, σημειώνοντας ότι «έλαβα το πολύτιμο και στοργικό μήνυμά σας μετά την εκλογή μου ως Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν».

«Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν πάντα υποστήριζε την αντίσταση των λαών της περιοχής ενάντια στην παράνομη σιωνιστική οντότητα. Η υποστήριξη στην αντίσταση έχει τις ρίζες της στις βασικές πολιτικές της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και στα ιδανικά του αείμνηστου Ιμάμ Χομεϊνί  και οι οδηγίες του αρχηγού της επανάστασης, ας παραμείνει η σκιά του ψηλά, θα συνεχιστούν δυνατά», τόνισε ο Ιρανός πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Είμαι βέβαιος ότι τα κινήματα αντίστασης στην περιοχή δεν θα επιτρέψουν σε αυτή την οντότητα να συνεχίσει τις εμπρηστικές και εγκληματικές πολιτικές της εναντίον του καταπιεσμένου παλαιστινιακού λαού και άλλων λαών της περιοχής».

Η επιστολή καταλήγει με ευχές για «ευημερία και πρόοδο στον λαό του Λιβάνου και θεϊκή νίκη για τους ήρωες της αντίστασης των Μουτζαχεντίν».

Comments

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: