Γεωργιάδης: Να με πάτε στο ειδικό δικαστήριο και παραιτούμαι κάθε παραγραφής

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή, εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κάνοντας λόγο για εκστρατεία λάσπης εναντίον του.

»Στην πολιτική έχουμε μεγάλες πολιτικές διαφωνίες, όμως η εκστρατεία λάσπης εναντίον μου δείχνει το πολιτικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ. Βάλατε τον Βαξεβάνη να γράψει ότι ζητάω εκλογές για να υπάρξει παραγραφή για ό,τι έχω κάνει. Κάνω δήλωση στο Κοινοβούλιο: Να μου κάνετε προκαταρκτική να με πάτε στο ειδικό δικαστήριο και παραιτούμαι κάθε παραγραφής. Σκέπτομαι ότι και εσείς δεν έχετε καμία αντίρρηση να ελεγχθούν τα δικά σας πεπραγμένα. Χωρίς παραγραφή εγώ, χωρίς παραγραφή εσείς. Ο κ. Πολάκης ενέπλεξε και τη σύζυγό μου, χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει και Μανωλίδου στις προσλήψεις του ΕΚΕΠΥ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

»Παρότι ελέγχθηκα, η δικαιοσύνη δεν με έχει καλέσει να δώσω εξηγήσεις. Δεν βρήκαν τίποτα. Του κ. Πολάκη του έχει ασκήσει σε δίωξη σε τρεις υπαλλήλους του. Θα αφήσετε να πάνε φυλακή επειδή εκτελούσαν εντολές του κ. Πολάκη και εκείνος θα θελήσει να μην τους προστατέψει;», συνέχισε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μαρτίνη, διοικητή του Ερρίκος Ντυνάν, σημειώνοντας τα εξής: » Ορκίζομαι ότι είμαι χριστιανός ορθόδοξος μη ομοφοβικός κατέληξε στην κατάθεσή του ο Ανδρέας Μαρτίνης. Έρχεστε και υπερασπίζεστε τον Ανδρέα Μαρτίνη; Ήρθε η άλλη πλευρά και είπε ότι εγώ δεν είχα δικαίωμα; Θέλετε να πείτε ότι κακώς το δικαστήριο το αποφάσισε».

»Ξέρετε τι δήλωσε στην κατάθεσή του ; Ο κ. Μηταράκης ένα χρόνο δεν του έδινε ραντεβού. Ο κ. Χατζηδάκης δεν ήλεγξε τον κ. Μηταράκηςπου δεν έβγαινε στο τηλέφωνο. Ψηφίστε τώρα αν τολμάτε. Κάντε προκαταρκτική και παραιτούμαι και της παραγραφής. Κάνει εξεταστική γιατί δεν έβγαινε στο τηλέφωνο!», πρόσθεσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο ο κ. Πολάκης απευθύνθηκε στον πρώην υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή: ΄’Γιατί δεν θέλετε να πάτε στη δική σας περίοδο; Ρωτώ ευθέως τον κ. Κουρουπλή : Καταργήσατε τον διαγωνισμό της ΕΠΥ, 30 εκατ. έσοδα για το ελληνικό διαγωνισμό. Από τότε που καταργήσατε τον διαγωνισμό έχει γίνει κάτι άλλο; Δεν πρέπει να το ερευνήσουμε;»

»Ο τροχός γυρίζει. Η πλειοψηφία θα αλλάξει και όλα αυτά θα ερευνηθούν. Καλύτερα για εσάς αν ερευνηθούν τώρα παρά τότε…», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: