Game of Thrones: Τα καλύτερα tweets και memes για το φινάλε του 7ου κύκλου (εικόνες)

Χωρίς αμφιβολία, το Game Of Thrones είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που κυκλοφόρησαν ποτέ. Οι πιστοί τηλεθεατές περίμεναν με αγωνία το φινάλε της 7ης σεζόν, ενώ τώρα ανυπομονούν για τον 8ο κύκλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

Το τελευταίο επεισόδιο για φέτος προβλήθηκε με την ερωτική σκηνή ανάμεσα στην Καλίσι (Daenerys Targaryen) και τον Τζον Σνόου (Jon Snow) να μονοπωλεί το ενδιαφέρον… μιας και ήταν κάτι που περίμεναν όλοι εδώ και καιρό να δουν!

Ο επικεφαλής της HBO μίλησε για τον προγραμματισμό της προβολής του 8ου κύκλου επεισοδίων και αποκάλυψε για τους σεναριογράφους David Benioff και D.B. Weiss. «Αυτή την περίοδο γράφουν και ολοκληρώνουν τα τελευταία επεισόδια. Θα έχουμε μια καλύτερη αίσθηση για το πότε θα παιχτεί ο τελευταίος κύκλος όταν τελειώσουν τα κείμενα, αλλά αυτό είναι ξέρετε μια απαιτητική διαδικασία», είπε ο Bloys.

«Άρα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του ’18 ή τις αρχές του ’19, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των πραγμάτων», συμπλήρωσε.

Πιθανολογείται ότι τα νέα επεισόδια θα αρχίσουν να γυρίζονται τον προσεχή χειμώνα. Ο Χειμώνας άλλωστε είναι εδώ. Και τα επεισόδια πιθανότατα θα προβληθούν το 2019. Γεγονός που εντείνει ακόμη περισσότερο την αγωνία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter πήρε φωτιά! Δείτε στη συνέχεια τα καλύτερα tweets και memes:

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: