Γαλλία: Έκοψε κομμάτι από τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της και το παρέδωσε στην αστυνομία

Θύμα σeξουαλικής επίθεσης έπεσε μία 57χρονη Γαλλίδα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της στην πόλη Αβινιόν, ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου.

Στις 4 το πρωί, η γυναίκα πήρε το αγαπημένο της κατοικίδιο και, όπως κάνει καθημερινά, άρχισε τις βόλτες γύρω από το σπίτι της.

Ξαφνικά, ένας άνδρας με σeξουαλικές διαθέσεις την πλησίασε επιχειρώντας να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της.

Η 57χρονη Γαλλίδα, όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά πήρε τη κατάσταση στα χέρια της. Η γυναίκα είχε την ιδέα να δαγκώσει δυνατά την γλώσσα του άνδρα με αποτέλεσμα να του κόψει ένα κομμάτι.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι της για να αφήσει τον σκύλο και μαζί με τον γιο της, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήμα της περιοχής.

Εκεί, παρέδωσε στους αστυνομικούς το αποδεικτικό στοιχείο του παρ’ ολίγον βιαστή της: το κομμάτι από τη γλώσσα του.

Περιγράφοντας αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ο άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε, η 57χρονη μητέρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αρχικά ο άνδρας με πλησίασε και στη συνέχεια προσπάθησε με δύναμη να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει. Μετά έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι μου».

Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, η γυναίκα του δάγκωσε τη γλώσσα και, λίγο αργότερα, παρέδωσε το κομμάτι που του έκοψε, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικές αρχές ήταν να σπεύσουν στο σημείο όπου σημειώθηκε η επίθεση, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα, με καταγωγή από την Τυνησία, ο οποίος διαμένει παράνομα στη Γαλλία.

Ο άνδρας, ο οποίος αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο, είναι υποχρεωμένος μετά την εκδίκαση της υπόθεσής του, να αποχωρήσει από τη Γαλλία, όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Depeche».

Ο ίδιος πάντως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα ήταν αυτή που πρώτη του επιτέθηκε, όπως μεταδίδει το γαλλικό δίκτυο «France Bleu».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: