Φύλαγαν με όπλα τις φυτείες σε Φαιστό και Μεσσήνη

Αντιμέτωποι με σκηνικό… Κολομβίας οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών

Οπλισμένοι σαν αστακοί ήταν οι καλλιεργητές δυο διαφορετικών φυτειών με δενδρύλλια κάνναβης στην περιοχή της Φαιστού στην Κρήτη και σε αυτή της Μεσσήνης στη Μεσσηνία, έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα όπλα για να απομακρύνουν απρόσκλητους επισκέπτες! 

Ο 43χρονος που χρησιμοποιούσε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο σε περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Γρηγοριάς του δήμου Φαιστού για να στήσει τη φυτεία με τα 92 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,55 εκατοστών, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν τον εγκλώβισαν αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών και του Τ.Α.Ε. Μεσαράς οι οποίοι κατέσχεσαν το πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ που είχε μαζί με 44 φυσίγγια και μια ξιφολόγχη. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Σε ένα αγρόκτημα της ιδιοκτησίας του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, είχε στήσει μια μικρή χασισοφυτεία από επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως δυο μέτρων και τη φύλαγε με ένα κυνηγετικό όπλο και 92 φυσίγγια, ένας 47χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64 γραμμαρίων, ένα τριβείο κάνναβης και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: