Φθιώτιδα: Στο δεύτερο μπλόκο έπιασαν τους λαθροθήρες

Οι μικτές περιπολίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας είχαν από την πρώτη στιγμή εντοπίσει τα ίχνη των λαθροκυνηγών, όμως δεν πρόλαβαν να τους συλλάβουν στο πρώτο μπλόκο αφού έφυγαν λόγω της έντονης χιονόπτωσης

Το χιόνι που έπεφτε πυκνό το μεσημέρι του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης και της Σπερχειάδας στην Φθιώτιδα ανάγκασε την ομάδα των λαθροθήρων που κυνηγούσαν αγριόχοιρους να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους. Όταν επέστρεψαν την Κυριακή, όμως, συνελήφθησαν.

Οι μικτές περιπολίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας είχαν από την πρώτη στιγμή εντοπίσει τα ίχνη των λαθροκυνηγών. Όμως, δεν πρόλαβαν να τους συλλάβουν γιατί έφυγαν λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Όμως, την Κυριακή η ίδια ομάδα επέστρεψε στην περιοχή χωρίς να γνωρίζει ότι οι θηροφύλακες είχαν ενημερωθεί και καραδοκούσαν.

Με μια ευρεία επιχείρηση που περιλάμβανε μπλόκα σε διάφορα σημεία, δύο από τους λαθροθήρες συνελήφθησαν μαζί με τα σκυλιά τους και διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχαν άδειες θήρας, ενώ και τα όπλα τους είχαν τροποποιηθεί ώστε να ρίχνουν πέντε βολές. Όλα κατασχέθηκαν και υποβλήθηκαν μηνύσεις σε βάρος των δραστών που παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: