Φίδι-τίγρης μεταμφιέστηκε σε γιρλάντα και ήταν τυλιγμένο σε χριστουγεννιάτικο δέντρο (εικόνα)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία, όταν ένα φίδι-τίγρης προσπάθησε να μεταμφιεστεί σε γιρλάντα χριστουγεννιάτικου δέντρου, χωρίς όμως να ξεγελάσει την κυρία του σπιτιού, που το εντόπισε ανάμεσα στις πολύχρωμες μπάλες και κάλεσε την υπηρεσία επαγγελματιών κυνηγών φιδιών.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δηλητηριώδη ερπετά, το οποίο και είχε τυλιχτεί στο έλατο όταν το διέκρινε η Σερίλ. Η κάτοικος της Μελβούρνης δεν έχασε την ψυχραιμία της και ετοίμασε ένα φλιτζάνι τσάι περιμένοντας κάποιον από την υπηρεσία Victoria Snake Catchers.

Ο Μπάρι Γκόλντσμιθ, μιλώντας στο AFP δήλωσε ότι «ήταν ένα φίδι-τίγρης. Μπορεί να σκοτώσει αλλά μόνο αν του κάνεις κακό. Πιθανόν μπήκε από μια ανοικτή πόρτα, αλλά η Σερίλ παρέμεινε ήρεμη. Δεν πανικοβλήθηκε, τράβηξε μια φωτογραφία και την έστειλε στην υπηρεσία μας. Ήμουν εκεί 20 λεπτά αργότερα και το είχα μέσα στον σάκο μου».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είκοσι είδη φιδιών από τα 25 πιο δηλητηριώδη στον κόσμο ζουν στην Αυστραλία. Το φίδι-τίγρης μπορεί να έχει μήκος έως τρία μέτρα και συχνά έχει ρίγες.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: