«Φεγγίζει» η φούστα; 2 λύσεις που θα σε σώσουν

«Φεγγίζει» η φούστα; 2 λύσεις που θα σε σώσουν

Όταν τα καλοκαιρινά υφάσματα, δημιουργούν προβλήματα, εσύ απλώς πρέπει να βρεις τη λύση τους – και τη βρήκες!

Τα φορέματα και οι φούστες αποτελούν το Α και το Ω των καλοκαιρινών εμφανίσεων. Η εποχή είναι τέτοια που ούτε θερμοκρασιακά «σηκώνει» κάτι άλλο ούτε και πρακτικά. Ένα φόρεμα συνθέτει το 70% της εμφάνισής σου και το μόνο που έχεις να κάνεις μετά είναι να διαλέξεις τα παπούτσια και μερικά αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις.

Το νέο trend στα παπούτσια φέρνει τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα πόδια σου

Το κακό με κάποια καλοκαιρινά ρούχα, όμως, είναι ότι ακριβώς λόγω των πιο λεπτών και αέρινων υφασμάτων τους ενδέχεται να «φεγγίζουν». Ναι, είναι πολύ ενοχλητικό όταν συμβαίνει και σίγουρα έχεις κάποια ιστορία να διηγηθείς με πρωταγωνιστή αυτό το πρόβλημα, γι’ αυτό και είμαι εδώ για να δούμε τη λύση.

Οι 2 λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις:

Από προσωπική εμπειρία με υπέροχα, καλοκαιρινά υφάσματα, κατά βάση, λειτουργούν δύο πράγματα:

Σενάριο Νο1: Το εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος.

Είναι το πρώτο πράγμα που μπορείς να δοκιμάσεις και το πιο άκοπο. Προσπάθησε να βρεις ένα εσώρουχο με χρώμα όσο πιο κοντά σε αυτό της δικής σου επιδερμίδας, ώστε να κάνει το απόλυτο blend in. Αν, όμως, πάλι αυτό δε λειτουργήσει, πηγαίνεις στο επόμενο σενάριο…

Καλοκαίρι στο γραφείο: Οι φούστες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετη και κομψή

Σενάριο Νο2: Η φόδρα.

Όταν η φούστα φεγγίζει ακόμα και με το nude εσώρουχο, πρέπει να προσθέσεις φόδρα. Αυτή θα είναι ένα πολύ λεπτό ύφασμα στο εσωτερικό της που θα απορροφήσει τη διαφανίζουσα τάση του. Μία μοδίστρα μπορεί πολύ εύκολα -και με χαμηλό κόστος αν το ύφασμα δεν είναι πολύ εξηζητημένο- να αναλάβει τη δουλειά. Αλλιώς μπορείς και μόνη σου, πώς αλλιώς; Με τη βοήθεια του YouTube!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: