Έβρος: Πωλούσε λαθραία που έφερε από την πατρίδα του

Ο αλλοδαπός έμπορος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Διδυμοτείχου, ενώ διέθετε προς πώληση τα εμπορεύματα που είχε φορτωμένα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του

Ολόκληρο πάγκο είχε στήσει σε χωριό του Έβρου ένας 44χρονος Βούλγαρος για να πουλήσει εκατοντάδες είδη διαφόρων ειδών, τα οποία είχε εισάγει παράνομα από την πατρίδα του χωρίς να τα δηλώσει στον τελωνειακό έλεγχο. Φυσικά, δεν διέθετε ούτε την απαιτούμενη άδεια πωλητή.

Ο αλλοδαπός έμπορος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Διδυμοτείχου, ενώ διέθετε προς πώληση τα εμπορεύματα που είχε φορτωμένα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Μεταξύ αυτών ήταν 49 εργαλεία, τρία από τα οποία ηλεκτρικά και ένα βενζινοκίνητο, 12 εξαρτήματα εργαλείων, 284 εντομοαπωθητικά, 174 τεμάχια ρούχα και παπούτσια, 14 είδη οικιακής χρήσης, ένδεκα αξεσουάρ αυτοκινήτου, έξι ρολόγια, λάστιχα ποτίσματος και άλλα 66 αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο και, αφού του επέβαλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια. Όλα τα είδη που πωλούσε κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητό του.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: