Το συλλεκτικό κόσμημα που θα λάβουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες των BYD SEAL

Από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο ελληνικό κοινό, το δυναμικό sport sedan της BYD, SEAL, που εκπροσωπείται στη χώρα μας από τον Όμιλο Σφακιανάκη, έχει αποσπάσει τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

Οι αρμονικές γραμμές του αμαξώματος υιοθετούν τη σχεδιαστική ταυτότητα “Ocean Aesthetics”, δημιουργώντας ένα σύνολο κομψό και παράλληλα δυναμικό, που ανταποκρίνεται ιδανικά στους οδηγούς που αναζητούν την πολυτέλεια αλλά και το στιλ στην καθημερινή ηλεκτρική μετακίνησή τους. Το χαμηλωμένο αμάξωμα έχει τον εντυπωσιακό αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,219 Cd, ενώ στο εμπρός μέρος το βλέμμα του παρατηρητή μαγνητίζει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων.

Τα φωτιστικά σώματα του BYD SEAL ήταν αυτά που ενέπνευσαν τον Προμηθέα, τον σχεδιαστή του Οίκου Minas,να δημιουργήσει το Pendant, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

To ντεμπούτο του BYD SEAL συνοδεύεται από αυτή την πρόταση εκλεπτυσμένης αισθητικής και πολυτέλειας που δένει αρμονικά με τον μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου. Υπογραμμίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα του δημιουργήματος, το πολύ μοναδικό μπρελόκ θα διατεθεί αποκλειστικά στους αγοραστές των πρώτων 100 αυτοκίνητων ΒYD SEAL, αποτελώντας ένα μοναδικό κομμάτι καθώς είναι επίσης αριθμημένο.

Η έμπνευση, μέσα από τη ματιά του Οίκου Minas:

Ο σχεδιαστής του οίκου, Προμηθέας, σημειώνει : «Η σχεδίαση ήταν πράγματι πολύ προφανής για μένα, το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν κοιτάζετε ένα αυτοκίνητο που περνάει από δίπλα σας είναι τα φώτα… Έτσι, η σχεδίαση γεννήθηκε για να ταιριάζει με τη λεία αίσθηση του φωτός, με μια πιο απαλή πινελιά για να αναμειχθεί με την αρμονική λογική μας».

 

Το συλλεκτικό κόσμημα που θα λάβουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες των BYD SEAL gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: