Έτρεξε πανικόβλητη στον Παιδικό Σταθμό επειδή της είπαν ότι η Κόρη της δέχθηκε επίθεση. Όταν είδε το Πρόσωπό της, ΠΑΓΩΣΕ…


Το προσωπικό ενός παιδικού σταθμού στην Μοντάνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού ένα παιδί γύρισε στο σπίτι του με σημάδια από δαγκωματιές σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με αναφορές, η Tracy Blinov και ο άντρας της δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον παιδικό σταθμό Busy Hands, στο οποίο τους έλεγαν πως ένα άλλο παιδί είχε δαγκώσει το παιδί τους.

Όταν το ζευγάρι έφτασε στον παιδικό σταθμό για να πάρουν την κόρη τους, τρόμαξαν όταν είδαν πως η μικρή Eliana είχε περίπου 10 δαγκωνιές σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της.

“Αρχικά σοκαρίστηκα αλλά καταλαβαίνω πως τα παιδιά είναι παιδιά. Δεν είχε ιδέα όμως πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Στο τηλέφωνο ακούστηκαν λες και ήταν μία μόνο η δαγκωνιά.”

Η Blinov και ο άντρας της αμέσως ζήτησαν να δουν τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έδειξαν πως ένα 2χρονο παιδί δάγκωνε την Eliana για 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα πριν έρθει κάποιος από το προσωπικό για να βοηθήσει. Ενώ το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα κινηθεί νομικά, λένε πως τα τραύματα της κόρης τους ήταν τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να πάρει αντιβιοτικά.

Η αστυνομία λέει πως ερευνά το θέμα μαζί με διάφορες αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία των παιδιών. Έχει γίνει και ένα υπόμνημα από το Change.org στο οποίο ζητούν να κλείσει ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός.

Ένας από τους ιδιοκτήτες επιβεβαιώνει το χρονικό της επίθεσης αλλά λέει πως το μέλος του προσωπικού σταμάτησε αμέσως το περιστατικό μόλις άκουσε τις κραυγές του κοριτσιού.

“Το παιδί που προκάλεσε ήταν νέο στον παιδικό μας σταθμό και η μητέρα του δεν μας είπε πως δαγκώνει, ούτε πως τους είχαν διώξει από έναν άλλον παιδικό σταθμό επειδή είχε δαγκώσει ένα άλλο παιδί. Εάν μας το είχε πει, δεν θα την είχαμε δεχτεί.”

Παρόλα αυτά, πολλοί στο διαδίκτυο ζητούν να κλείσει αμέσως και λένε πως καμία δικαιολογία δεν είναι αποδεκτή για την χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών.

“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να μένει μόνο του σε έναν παιδικό σταθμό,” είπε ένας.

Εσείς πιστεύετε θα πρέπει να κλείσει;


Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: