«Έπεσε» η ποινή έδρας του ΠΑΟΚ για το μπουκάλι στον Λαζαρίδη

Δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ στην έφεση του για την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε για αντικείμενο που είχε δεχτεί από την εξέδρα ο Λαζαρίδης στο ματς με τον Ατρόμητο. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εξαφάνισε την τιμωρία έδρας και τη μετέτρεψε σε πρόστιμο 24.500 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί με κόσμο την Καλλονή στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής. Παράλληλα, από τη στιγμή που δεν τιμωρείται η έδρα του, δεν θα θεωρείται υπότροπος για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πάντως ούτως ή άλλως για το συγκεκριμένο ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η «καμπάνα» θα είναι μεγάλη, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: