Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες έπειτα από «εισβολή» αυτοκινήτου σε καφετέρια στη Βρετανία

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και πέντε ακόμα τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε καφετέρια η οποία ήταν γεμάτη με πελάτες στο Κεντ.

Το όχημα κατέληξε σε καφετέρια της αλυσίδας Costa Coffee με ιλιγγιώδη ταχύτητα σπάζοντας τη βιτρίνα και σκορπώντας τον πανικό.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα παραμένει άγνωστο αν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, ενώ κάποιοι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Ήταν σαν να εξερράγη βόμβα», είπε ένας από τους πελάτες που βρισκόταν στο χώρο τη στιγμή του περιστατικού.

Εικάζεται πως ο οδηγός ήταν προχωρημένης ηλικίας, ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμα στα αίτια του δυστυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο αποκαλύπτουν την έκταση της ζημιάς που προκλήθηκε στην καφετέρια, αλλά και καταγράφουν την αγωνία των πολιτών.

Στο μεταξύ, αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και τη συνοδηγό του αυτοκινήτου.

Ένας σπουδαστής που βρέθηκε στο σημείο, έγραψε στο Twitter: «Ολόκληρο το αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο Costa καφέ, ολόκληρο το αυτοκίνητο είναι μέσα. Παντού ακούγονται σειρήνες».

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: