Ένας Γαστρονομικός περίπατος στην Θεσσαλονίκη

– η επανανακάλυψη της Ελληνικής Γαστρονομίας

Μολονότι δεν είναι πολύ γνωστή πόλη παγκοσμίως, η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα με 2300 χρόνια ιστορίας και περισσότερους από ένα

εκατομμύριο κατοίκους. Είναι το σπίτι μου . Το ενδιαφέρον είναι ότι θεωρείται η γαστρονομική πρωτεύουσα της Ελλάδας! Εντάξει, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η Ελλάδα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ποικιλία όσον αφορά την κουζίνα της . Από την Αθήνα με άρωμα διεθνούς επιρροής και τα εστιατόρια με αστέρια Michelin (Funky gourmet, Σπονδή, Botrini’s, Βαρούλκο και Χύτρα) μέχρι την παραδοσιακή κουζίνα της Κρήτης που βασίζεται στην Μεσογειακή διατροφή. Από την κοσμοπολίτικη Μύκονο με όλες τις νέες τάσεις στο φαγητό, μέχρι την παραδοσιακή κουζίνα κάθε μικρού νησιού που αναπτύχθηκε αποκομμένη λόγω της απομόνωσης από την θάλασσα. Με όλες αυτές τις επιλογές θα μπορούσε κανείς να 

η συνέχεια στο krasiagr.com

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: