Εμειναν στο μηδέν Βέροια και Πανθρακικός

Η Βέροια πολιόρκησε την άμυνα του Πανθρακικού, είχε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι, αλλά η αφλογιστία εμφανίστηκε ξανά και οι Θρακιώτες «έκλεψαν» τον πόντο (0-0) από την «βασίλισσα» που συνεχίζει να αφήνει βαθμούς μέσα στην έδρα της, η οποία την έχει «πληγώσει» την φετινή σεζόν.

Σαν μια κατάρα να πλανάται πάνω από την έδρα της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη και η Βέροια να μην μπορεί να την σπάσει ακόμα και με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον Πανθρακικό που ειδικά στο δεύτερο μέρος περιορίστηκε σε ρόλο… κομπάρσου.

Οι Ημαθιώτες από το 30 του αγώνα και μετά ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του ματς και το τελικό 0-0 (σ.σ. έκτη φορά σε εννιά ματς που η Βέροια μένει στο μηδέν στην έδρα της) μοιάζει με μαγική εικόνα. Δύο φορές οι αμυντικοί του Πανθρακικού έδιωξαν πάνω στη γραμμή τις προσπάθειες του Κόλα (40′) και του Μπατιόν (86′), ο Αθανασιάδης κάνει την επέμβαση του ματς στην κεφαλιά του Ναζλίδη στο 45′ και το δοκάρι στο 64′ στην κεφαλιά του Κόλα είναι σύμμαχος για την ομάδα του Ελευθερόπουλου που έφυγε με έναν σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνει για να σώσει την κατηγορία.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: