Έλληνες, νέοι, είναι ωραίοι, και μόνοι (φωτό)

Μπορεί η πιο «Ωραία της Ελλάδας» να έγινε τραγούδι και πολλές Ελληνίδες να ξεσηκώνονται στους ήχους του κομματιού αυτού, αλλά το θέμα είναι άλλο. Πώς γίνεται να έχουμε τόσο ωραίους Έλληνες άνδρες και να παραμένουν ανύπαντροι; Τι συμβαίνει με αυτά τα αγόρια, που διαθέτουν αμαρτωλά κορμιά, πλούσιο background και σπινθηροβόλο βλέμμα;

 

Μπορεί να τους βλέπουμε να έχουν κατά καιρούς ωραίες παρουσίες στο πλευρό τους και να νυχτοπερπατούν σε νυχτερινά κέντρα, στα σοκάκια της Μυκόνου και σε διάφορα άλλα μέρη κρατώντας χεράκι-χεράκι μια αιθέρια ύπαρξη, αλλά μέχρι στιγμής η λέξη «γάμος» παραμένει άγνωστη στο δικό τους, εργένικο λεξικό. Άνδρες της πολιτικής σκηνής, του επιχειρηματικού κόσμου, του ελληνικού πενταγράμμου, του αθλητισμού αλλά και της… Νομικής είναι αυτοί που μονοπωλούν το ενδιαφέρον πολλών Ελληνίδων, οι οποίες δείχνουν την αμέριστη υποστήριξή τους μέσω των socialmedia και στο άκουσμα κάποιων ονομάτων «λιώνουν».

Βασίλης Κικίλιας

Ο δυναμικός και πανύψηλος, πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, δεν έχει βρει ακόμη τη γυναίκα με την οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει οικογένεια. Πολλές γυναίκες άρχισαν να ασχολούνται με την πολιτική, όταν είδαν τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν ορθοπεδικό-χειρουργό να δίνει άλλον «αέρα» στο χώρο, αφού θεωρείται από τους πιο ωραίους Έλληνες πολιτικούς. Ο Βασίλης Κικίλιας δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μίντια με κάποια σχέση του και παραμένει εργένης. Πάντως, πρόσφατα δήλωσε πως θέλει να κάνει οικογένεια.

Πάρις Κασιδόκωστας

Ένα αγόρι για ιδιαίτερα γούστα, αφού τα τατουάζ του και το χαριτωμένο πρόσωπό του,που θυμίζει νεαρό κουτάβι, κάνουν τις γυναίκες να «λιώνουν». Ο γιος της Μαριάννας Λάτση έχει στο ενεργητικό του πολλές σχέσεις με γνωστές και μη, ενώ κατάφερε να «παίξει» τη χρυσή κληρονόμο Πάρις Χίλτον στο μικρό δαχτυλάκι του, χωρίς όμως να ενώσουν περιουσίες. Ο Πάρις θεωρείται ανερχόμενος στον επιχειρηματικό κόσμο, αφού η δισκογραφική εταιρεία PanikRecords,την οποία έχει με τον Γιώργο Αρσενάκο, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες, ενώ κάποιες δραστηριότητές του στο εξωτερικό έχουν καταφέρει να του αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Μπορεί αυτή την εποχή να έχει σχέση με την Τάμτα, αλλά ο Πάρις μάλλον έχει στο αίμα τουτην εργένικη ζωή, αφού δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής… αντιμέτωπος με τη βέρα.

Γιώργος Σαμαράς

Ένας από τους μεγαλύτερους (για τη γενιά του) και ωραιότερους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας είναι ο Γιώργος Σαμαράς. Με τα γκολ του έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στο κοινό, ενώ με τις σχέσεις του έχει χαρίσει άπειρες ώρες ενασχόλησης στους ανθρώπους των μίντια. Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Καινούργιου, ΈβελυνΚαζαντζόγλου ακόμα και η Νατάσσα Θεοδωρίδου «μπλέχτηκαν» στα δίχτυα του διεθνούς επιθετικού, αλλά καμία δεν κατάφερε να φορέσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι. Ο Γιώργος Σαμαράς φαίνεται πως έχει δώσει όρκο βαρύ στην εργένικη ζωή, αλλά από τη μια στιγμή στην άλλη όλα μπορεί να ανατραπούν.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Είναι ίσως ο ωραιότερος Έλληνας τραγουδιστής και τα κορίτσια παραλύουν στην εντυπωσιακή όψη του και στο αστραφτερό χαμόγελό του. Το «παιδί του σωλήνα» από τη Λευκάδα είναι εργένης και δεν έχει φανερώσει ποτέ κάποια σχέση του στη δημοσιότητα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πολιορκείται στενά από πολλές γυναίκες, που κάθε βράδυ στέλνουν στην πίστα τόνους λουλούδια και έπειτα ζητούν μια φωτογραφία μαζί του, μπας και καταφέρουν να τον «κερδίσουν».Έχει δηλώσει πως ο γάμος και η οικογένεια είναι στα μελλοντικά του σχέδια, απλώς ακόμη δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη. Για να δούμε…

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο γόης που «ξεσηκώνει» με τις φωτογραφίες του στα socialmedia τον γυναικείο πληθυσμό, Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι και αυτός ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της ελληνικής σόουμπιζ. Παρόλο που έχει συνάψει κατά καιρούς σχέσεις με κορίτσια του χώρου, όπως την Τόνια Σωτηροπούλου και την Ελισάβετ Σπανού, ο ίδιος απολαμβάνει την εργένικη ζωή και δεν τον νοιάζει η άμεση αποκατάσταση. Τον τελευταίο καιρό οι παπαράτσι τον έχουν εντοπίσει σε εξόδους με την Όλγα Φαρμάκη, αλλά οι θαυμάστριές του τον αντιμετωπίζουν ως εργένη και συνεχίζουν να εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους σε κάθε ευκαιρία.

Γιάννης Αποστολάκης

Ο Έλληνας σεφ θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ και να αφήσει στην άκρη τις κατσαρόλες και τα τηγάνια. Ψηλός, μελαχρινός και άσος στη μαγειρική, ο Γιάννης Αποστολάκης έχει πολλές θαυμάστριες που θα ήθελαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του. Ο Κρητικός σεφ, με τους κοιλιακούς, απασχόλησε τα μίντια με τη σχέση του με την τραγουδίστρια, Ελισάβετ Σπανού, αλλά πλέον δεν είναι μαζί. Παραμένειεργένης,έχοντας ρίξει όλο το βάρος του στη μαγειρική και το αποτέλεσμα τον κάνει ακόμηπιο γοητευτικό!

Αντώνης Κανάκης

Ο Έλληνας παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αντώνης Κανάκης, δεν έχει αφήσει καμία γυναίκα ασυγκίνητη. Η μπρουτάλ όψη του σε συνδυασμό με το χιούμορ του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο γυναικείο κοινό. Κατά καιρούς έχει απασχολήσει με τις σχέσεις του, όπως αυτή με την ηθοποιό, ΚλέλιαΡένεση –η οποία πλέον είναι στο πλευρό του Μανού Τσάο–, αλλά παραμένει εργένης και μάλιστα ορκισμένος, αφού δεν δείχνει καμία διάθεση για γάμο.

Γιώργος Μελισσανίδης

Κατέχει υψηλή θέση στους περιζήτητους εργένηδες στην Ελλάδα και οι «μετοχές» του αυξήθηκαν, όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση του με τη Χριστίνα Κολέτσα. Ο γιος τουΔημήτρη Μελισσανίδη βαδίζει στα «εφοπλιστικά» χνάρια του πατέρα του και έχει καταφέρει, με την πυγμή του και το γοητευτικό παρουσιαστικό του, να «κερδίσει» τις καρδιές πολλών γυναικών. Πρόσφατη κατάκτησή του ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, με την οποία όμως χώρισε και κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος στους δρόμους της Αθήνας.

Γιάννης Μαρακάκης

Αναμφισβήτητα,πολλές θα έκαναν το έγκλημα ώστε να τις εκπροσωπήσει στο δικαστήριο, αφού το παρουσιαστικό του σε συνδυασμό με το μορφωτικό επίπεδο του συνθέτουν αυτό που λέμε: «Το 10, το καλό»! Ο Γιάννης Μαρακάκης, όταν δεν βρίσκεται στις αίθουσες των δικαστηρίων, φροντίζει να περνά ώρες στη θάλασσα ή να ασχολείται με κάποια άλλη αθλητική δραστηριότητα. Το καλογυμνασμένο σώμα του έχει βρεθεί πολλές φορές στα εξώφυλλα των περιοδικών, αλλά και οι σχέσεις του με γυναίκες όπως η Έλενα Ράπτη και η κόρη του δικηγόρου, Πέτρου Μαντούβαλου, Σοφία. Ο Γιάννης Μαρακάκης μπορεί να βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο και όλοι να τον ρωτούν για τον γάμο, αλλά εκείνος δεν δίνει σαφείς απαντήσεις, αφήνοντας ένα μυστήριο για την ημέρα που θα τον καμαρώσουμε γαμπρό.

http://www.backstage24.gr

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: