Εκτός ο Φινμπόγκασον με Καλλονή

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για την Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλλονή και ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Σε αυτούς δεν θα βρίσκεται ο Φινμπόγκασον, ο οποίος τέθηκε εκτός 19αδας από τον Πορτογάλο προπονητή. Το κλίμα έχει χαλάσει με τον Ισλανδό και ο Σίλβα προτίμησε να πάει στη Λέσβο με μόλις έναν φορ τον Ιντέγιε. Ο Φινμπόγκασον είναι γνωστό ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του, και δημοσιεύματα χθες ανέφεραν για έντονο ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον 26χρονο επιθετικό.
Ο Φίνμπο θέλει να βρεθεί οπωσδήποτε στο Euro 2016 για αυτό φαίνεται πως ψάχνει ομάδα που θα του δώσει τον χρόνο συμμετοχής που ψάχνει.
Επίσης από την αποστολή κόπηκε και Ερνάνι κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς ο Σίλβα δεν τον υπολογίζει πλέον λόγω των κακών εμφανίσεων.
Εκτός έμεινε επίσης ο Πάρντο για λόγους ξεκούρασης αλλά και οι τραυματίες Πουλίδο και Μπουχαλάκης.
Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας και Ζντιέλαρ

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: