Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη

Στις εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχάρακης Α.Ε. στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι ,υποδέχτηκαν  τους σπουδαστές  του τμήματος Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Οι σπουδαστές του συγκεκριμένου τμήματος, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των εγκαταστάσεων της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και να ενημερωθούν από τα στελέχη της σχετικά με την λειτουργία των συνεργείων και του after sales. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης, δόθηκε έμφαση στα σύγχρονα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το περιβάλλον μιας κάθετης μονάδας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. με εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς (ΤΕΙ, ΙΕΚ, Πολυτεχνεία κ.α.), για την προσφορά πολύπλευρης επιμόρφωσης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις εγκαταστάσεις της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: