Έκοβε τα αντικλεπτικά και έκλεβε ρούχα

Το λάθος της ήταν ότι άφησε τα κομμένα αντικλεπτικά στα δοκιμαστήρια κι έτσι οι υπεύθυνοι των καταστημάτων τα βρήκαν, αντιλήφθηκαν τι είχε κλαπεί και βρήκαν τα πλάνα της γυναίκας

Γέμιζε τη ντουλάπα της με ρούχα που έκλεβε από τα εμπορικά καταστήματα των Ιωαννίνων κόβοντας τις αντικλεπτικές ετικέτες χωρίς να την πάρουν είδηση οι υπάλληλοι, μία 52χρονη Ελληνίδα που όμως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας!

Το λάθος της ήταν ότι άφησε τα κομμένα αντικλεπτικά στα δοκιμαστήρια κι έτσι οι υπεύθυνοι των καταστημάτων τα βρήκαν, αντιλήφθηκαν τι είχε κλαπεί και βρήκαν τα πλάνα της γυναίκας που τα είχε πάρει στο δοκιμαστήριο. Οι εικόνες παραδόθηκαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και εκείνοι δεν άργησαν να ταυτοποιήσουν την 52χρονη.

Η «μακρυχέρα» πελάτισσα εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες και στην γκαρνταρόμπα της βρέθηκαν τα κλεμμένα ενδύματα τα οποία αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων. Η 52χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει «χτυπήσει» και άλλα μαγαζιά.

*** Να αρπάξουν εμπορεύματα από μια αποθήκη τροφίμων που διέρρηξαν στη Λάρισα προσπάθησαν τρεις έφηβοι, ένας εκ των οποίων ανήλικος, αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Οι δύο 18χρονοι και ο 16χρονος συνεργός τους συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ στους γονείς του ανηλίκου ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: