Έκλαψε για τον πατέρα της σε συνέντευξη η Βίσση!

Έκλαψε για τον πατέρα της σε συνέντευξη η Βίσση!
Σε κλάματα ξέσπασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης η Άννα Βίσση, όταν η κουβέντα πήγε στον θάνατο του πατέρα της! Παράλληλα, η μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την απώλεια, αλλά και το ατύχημα που την σόκαρε όταν έπεσε στο κενό τη βραδιά της πρεμιέρας της!

Η σκληρή στιγμή του θανάτου του πατέρα της
«Ο μου μας περιμένει όλους εκεί πάνω… Νιώθω παράξενα πολύ! Την περίοδο που συνέβη ξεχάσαμε τους εαυτούς μας και δώσαμε όλη την αγάπη μας στη μαμά μου, οπότε εγώ συνειδητοποίησα την απώλεια αργότερα», είπε η Άνννα στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ.
Η τραγουδίστρια «λύγισε» και έβαλε τα κλάματα όταν αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του πατέρα της: «νομίζω πρόλαβα να του πω ό,τι ήθελα να του πω. Μου λείπει περισσότερο από εκείνον η πλάκα του», είπε η τραγουδίστρια και δάκρυσε! «Κλαίω γιατί τον θυμάμαι να γελάει! Μας έμαθε να τα περνάμε όλα με χιούμορ, ένα στοιχείο που στις χώρες μας δεν το βλέπεις. Είμαστε λαοί που πονάμε και το δείχνουμε, ενώ ο μπαμπάς μου τα ξεπερνούσε όλα με το γέλιο, με την πλάκα».
«Η πιο σκληρή στιγμή για μένα δεν ήταν η κηδεία. Η κηδεία είναι μία ιεροτελεστία που είναι υπέροχη γιατί δοξάζεις και αποχαιρετάς τον άνθρωπό σου… πιο πολύ πόνεσε η στιγμή που μου το είπαν! Εκεί πονάει πιο πολύ, στην αναγγελία», συνέχισε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως εκείνο το βράδυ δεν ήταν στο πλευρό του.
Αναφερόμενη στο πώς αντιμετωπίζει η ίδια τον θάνατο, τόνισε πως τον φιλοσοφεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον έχει ξεπεράσει κιόλας.
Πώς την συγκλόνισε το ατύχημα στην πίστα
«Όταν έπεσα στο κενό ήταν για μένα déjà vu. Εκεί κάτω που ήμουν, όταν άνοιξα τα μου, ήρθε στο μυαλό μου ο Γκρεγκ Λαντάνι, που είχε το ίδιο πέσιμο και φοβήθηκα. Μετά από λίγα λεπτά συνειδητοποίησα πως δεν έχω αιμορραγία, υπάρχω, αναπνέω… Ήξερα, όμως, ότι έχω χτυπήσει στα πλευρά μου», είπε η Άννα για το ατύχημα – σοκ που είχε τη βραδιά της πρεμιέρας της στο «LAV».
Όπως είπε, το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε ήταν στην κόρη της, καθώς δεν ήθελε να σοκαριστεί όταν το μάθαινε. «Aκόμα δεν ξέρω αν ήταν τεχνικό λάθος. Πιστεύω ότι έπρεπε να υπάρχουν καλύτερα μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς, σε πολλά μέρη όπου τραγουδάμε εδώ στην , δεν καλύπτουν σωστά τα μέτρα ασφάλειας», κατέληξε η τραγουδίστρια.
H Άννα μίλησε και για τους έρωτές της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «τον Σαμαρά τον ερωτεύτηκα, τη σχέση μου με τον Νταλάρα δε θέλω να τη θυμάμαι». 

Έκλαψε για τον πατέρα της σε συνέντευξη η Βίσση!

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: