Εκατοντάδες φυσίγγια και πυρίτιδα σε σπίτι στα Χανιά

Ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Γνώσεις οπλουργού φαίνεται πως είχε ένας 62χρονος, στο σπίτι του οποίου σε περιοχή του Δήμου Χανίων έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και ανακάλυψαν εκατοντάδες κυνηγετικά φυσίγγια, καθώς και πυρίτιδα και τα απαραίτητα για την αναγόμωση υλικά!

Στο σπίτι και τους αποθηκευτικούς χώρους του, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 550 αναγομωμένα, δέκα πλήρη και άλλα 504 πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια, πυρίτιδα  βάρους 80 γραμμαρίων που ο δράστης θα χρησιμοποιούσε για γόμωση, καψούλια φυσιγγίων και δεκάδες αυτοσχέδιες χάρτινες, πλαστικές και ξύλινες τάπες! Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Με δύο πτυσσόμενους σουγιάδες οι οποίοι εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων κυκλοφορούσε σε περιοχή της Φλώρινας ένας 44χρονος Αλβανός, που έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: