Ειρήνη Νικολοπούλου: Έκανα test drive με την BMW Χ1 για Καρπενήσι

“ Είδα αγριογούρουνα στο δρόμο, είδα ζαρκάδι, είδα αλεπού, συνέχιζα ακάθεκτη και παρότι ψιλόβρεχε, έφτασα απολαμβάνοντας την οδήγηση στο σπίτι των κουμπάρων μου.Απίθανες διαδρομές, με εισπνοές εκπνοές στον απόλυτα καθαρό αέρα, λίμνες, ποτάμια και βουνά…»

Καρέ καρέ η διαδρομή μέσα στη φύση, τα φαγοπότια & ο γάτος

Δεν είχα ξανακάνει ποτέ test drive… Θα ταξίδευα για πρώτη φορά στη ζωή μου μόνη μου, χωρίς συνοδηγό, αφού τα ωράρια της υπόλοιπης παρέας δεν ταίριαζαν με το δικό μου.

Άσε που είχα στο μυαλό μου να κάνω και μια παράκαμψη, να πάω να δω τα ξαδέρφια μου σε ένα χωριό πάνω ψηλά στο βουνό της Φθιώτιδας και δεν ήταν αναγκασμένη όλη η παρέα να με ακολουθήσει στις… οικογενειακές μου επισκέψεις.

Ευκαιρία, είπα με το νου μου, είναι, να δοκιμάσω ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο- ξέρετε τα αυτοκίνητα της νέας γενιάς δεν έχουν απολύτως καμία σχέση λόγω νέων τεχνολογιών, με όσα αγοράσαμε πριν από μία δεκαετία.

Ένα BMW Χ1 τζιπ- κατέληξα σ’ αυτό τον μονόλογο- θα ήταν το ιδανικό για να πάω στο Καρπενήσι, στις Κορυσχάδες, μέσω Φτέρης, χωρίς να πολυκουραστώ.

Άμα σε θέλει, σε θέλει… Όταν πήρα στο τηλέφωνο τον κύριο Κωνσταντίνο Διαμαντή, της BMW Hellas και του ανέπτυξα το αίτημα μου μου απάντησε αμέσως «Είστε τυχερή υπάρχει ένα BMW διαθέσιμο»!

Περισσότερα :

https://m.eirinika.gr/article/213263/ekana-test-drive-me-tin-bmw-h1-gia-karpenisi-kare-kare-i-diadromi-mesa-sti-fysi-ta

 

 

 

Ειρήνη Νικολοπούλου: Έκανα test drive με την BMW Χ1 για Καρπενήσι gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: