Ευτυχώς όλα καλά για τον Λορίς Μπαζ

 

 

Οι γιατροί αφού έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο ανέφεραν το πρωί στους συγγενείς του αναβάτη της Avintia Racing ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. O Λορίς Μπαζ  άλλωστε σηκώνοντας το χέρι την ώρα που τον έβαζαν στο νοσοκομείο έστελνε μήνυμα στους συγγενείς του αλλά και στους φίλους του ότι είναι καλά.

Ο Λορίς Μπαζ  που οδηγούσε Avintia Racing και ο Πολ Εσπργκαρό με Monster Yamaha Tech 3 πήγαιναν κολλητά και αφού έπεσαν στην αμμοπαγίδα, χτύπησαν και οι μοτοσυκλέττες τους απογειώθηκαν. Ευτυχώς ενώ οι αναβάτες σέρνονταν για δεκάδες μέτρα στην άσφαλτο, κανένας από τους αναβάτες που ήταν στην πίστα αλλά ούτε οι δικές τους μοτοσυκλέτες  τους χτύπησαν.

Ο αγώνας

Στο στεγνό Σίλβερστον, ο  Μάβερικ Βινιάλες πήρε άνετα την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, χαρίζοντας παράλληλα και την πρώτη νίκη για φέτος στην ομάδα της Suzuki. Δεύτερος μετά από μία εντυπωσιακή που έδωσε με τους Μάρκεθ και Ρόσι, ο poleman και τοπικός ήρωας Καλ Κράτσλοου. Τρίτος τερμάτισε ο  Βαλεντίνο Ρόσι.

Τέταρτος ο Μαρκ Μάρκεθ που πρόσφερε ωραίες μονομαχίες με τους Ρόσι και Κράτσλοου.

Εκτός από τους δύο άτυχους αναβάτες, εγκατέλειψαν και οι Στέφαν Μπραντλ και Αντρέα Ιανόνε.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Μαρκ Μάρκεθ με 210 βαθμούς κι ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Βαλεντίνο Ρόσι με 160 και ο Χόρχε Λορένθο με 146.

Επόμενος αγώνας η πίστα της Ίμολα στο Σαν Μαρίνο στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ευτυχώς όλα καλά για τον Λορίς Μπαζ

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: