Εμπνεύσου από την Τέχνη, ώστε να αλλάξεις τον κόσμο!

Εάν αναρωτιέσαι πώς συνδέονται η τέχνη και το στυλ, η απάντηση βρίσκεται πίσω από τις πόρτες της ντουλάπας σου. Σε αυτή τη μικρή «Νάρνια», μπορείς να γνωρίσεις διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, φορώντας κάτι εξαιρετικά άνετο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό.

Φέτος την Άνοιξη, άνοιξε τους ορίζοντές σου και δοκίμασε να προσεγγίσεις διαφορετικά το στυλ και τα κομμάτια που θα επιλέξεις να φορέσεις. Άσε τον εαυτό σου να δημιουργήσει ένα κινούμενο «έργο Τέχνης», χωρίς σύνορα και χρονικό περιορισμό. Διότι ακριβώς όπως στα παραμύθια, η ντουλάπα σου μπορεί να σε ταξιδέψει στον χρόνο, σε διάφορες χώρες και πολιτισμούς, μέσα από τα σχέδια και τα υφάσματα της νέας συλλογής του Pepe Jeans London, The Art House.

Εμπνευσμένη από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της Τέχνης, αυτή η συλλογή θα σου ανοίξει τους ορίζοντες. Εξάλλου, ο συνδυασμός του Καλλιτέχνη, του Στούντιο, της Έκθεσης και της Παράστασης είναι αυτά που ολοκληρώνουν ένα έργο και ορίζουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του δημιουργού του. Παρακάτω, λοιπόν, σου προτείνουμε τέσσερα σύνολα που θα σε εμπνεύσουν και θα βάλουν λίγο περισσότερο χρώμα στη ζωή σου.

Ζήσε στο «τώρα» βάζοντας ρίγες στην καθημερινότητά σου

Εμπνεύσου από την Τέχνη, ώστε να αλλάξεις τον κόσμο!

Από τον Pablo Picasso μέχρι την Ida Kar, κάθε Καλλιτέχνης οφείλει να έχει τουλάχιστον ένα κομμάτι με ρίγες στην γκαρνταρόμπα του. Αυτό αποτελεί την πραγματική πηγή έμπνευσης στην καθημερινότητα τους, ενώ μπορεί να λειτουργήσει έτσι και για εσένα. Κομμάτια-κλειδιά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, είναι τα πουκάμισα και τα παντελόνια με ρίγες ζακάρ. Ενώ μπορείς να δώσεις μια πιο casual νότα στο look σου και να το κάνεις απόλυτα σύγχρονο, προσθέτοντας ένα κόκκινο biker jacket.

Κάνε τη μεγάλη αποκάλυψη συνδυάζοντας rockκαι preppyκομμάτια

Εμπνεύσου από την Τέχνη, ώστε να αλλάξεις τον κόσμο!

Ο απρόβλεπτος αυτός συνδυασμός είναι εδώ, για να απογειώσει το στυλ κάθε γυναίκας. Χρησιμοποίησε τα ρούχα σου, κάνοντας ιδιαίτερους συνδυασμούς για να δημιουργήσεις το δικό σου «έργο Τέχνης» και μη διστάσεις να «ενώσεις» το preppy style με το rock, με τρόπο αριστοτεχνικό. Δοκίμασε να φορέσεις άνετα πουκάμισα και χρωματιστά φορέματα τα οποία εναλλάσσουν σχέδια με tropical ντεσέν και ρίγες. Μην ξεχνάς πως σε κάθε εξαιρετική Έκθεση Τέχνης, η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα ρούχα σου. Τα φανταχτερά, λοιπόν, αξεσουάρ που ήρθαν αυτή την Άνοιξη για να απογειώσουν το ντύσιμό σου, θα είναι η δική σου καθημερινή λεπτομέρεια. Απόλαυσε κάθε στιγμή του «έργου» σου, δίνοντας στον κόσμο την έμπνευση που βρήκες εσύ στα παραπάνω κομμάτια.

Πάρε έμπνευση από τη δεκαετία της Τέχνης, τα 70s

Εμπνεύσου από την Τέχνη, ώστε να αλλάξεις τον κόσμο!

Το Στούντιο είναι ο χώρος όπου συμβαίνει όλη η μαγεία. Το μεγαλείο ενός Καλλιτέχνη, χρειάζεται να βρίσκεται σε έναν χώρο γεμάτο έμπνευση και δημιουργικότητα για αυτό και η άνεση είναι κάτι σαν προϋπόθεση στη δημιουργία ενός αριστουργήματος. Αυτή την Άνοιξη δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου τα κοστούμια πιτζάμες και η εκσυγχρονισμένη τάσης των 70s, τα γοητευτικά bohemian φορέματα και τα έντονα floral ντεσέν. Συνδύασε τα παραπάνω κομμάτια με τις αγαπημένες σου εσπαντρίγιες, καθώς είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι που ταιριάζει με όλα.

Η τάση της Logo-mania ήρθε για να απογειώσει το street style σου

Εμπνεύσου από την Τέχνη, ώστε να αλλάξεις τον κόσμο!

Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο cool οι μπλούζες με τα logos! Φέτος την Άνοιξη, τα logo T-shirts θα κλέψουν την Παράσταση από τη συλλογή The Art House της Pepe Jeans London, ήρθαν να μονοπωλήσουν τον χώρο στην ντουλάπα σου και να σου χαρίσουν άνεση και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Το street style, αναμιγνύεται αριστοτεχνικά με το sportswear και αυτή η εποχή σε βρίσκει με κάποιο denim jumper και μια μπλούζα με logo σε παστέλ αποχρώσεις. Ένα απόλυτα μοντέρνο και άνετο look, με βασικό εμπνευστή τη μουσική, κάνει την επανεμφάνισή του κατευθείαν από τα 90s για να σου θυμίσει πως η μόδα συνεχώς κάνει κύκλους.

Φαντάσου, λοιπόν, ότι ο κόσμος είναι μια σκηνή και πρέπει εσύ να δημιουργήσεις κάτι που θα θυμούνται για πάντα οι θεατές σου. Η ανοιχτόμυαλη και ετερόκλητη προσέγγιση του στυλ, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να τους αποδείξεις ότι δεν υπάρχουν σύνορα και όρια στο παρόν. Υπάρχουν μόνο διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμοί που συνυπάρχουν και εμπνέουν ένα μέλλον γεμάτο χρώματα και δημιουργικότητα. Ξεκίνα, λοιπόν, από τον τρόπο που σε βλέπει ο κόσμος για να τους δείξεις πώς βλέπεις εσύ τον κόσμο!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: