Δύο τραυματισμοί από δόντια σκύλων σε Λακωνία και Ναύπακτο!

Το ένα από τα θύματα έφερε συνολικά 45 τραύματα από τα κοφτερά δόντια των τεσσάρων σκυλιών που του επιτέθηκαν

Τρόμο και αφόρητο πόνο βίωσε ένας κατασκευαστής από το Γεράκι Λακωνίας όταν, τη στιγμή που έκανε εργασίες σε ένα σπίτι στην κοινότητα Βρονταμά, του επιτέθηκαν τα τέσσερα σκυλιά των ιδιοκτητών τα οποία τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον δαγκώνουν με μανία στην πλάτη, στα χέρια και τους μηρούς!

Οι ιδιοκτήτες των εξαγριωμένων ζώων κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να τα απομακρύνουν από τον άτυχο 60χρονο, που διακομίστηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι έφερε συνολικά 45 (!) τραύματα από τα κοφτερά δόντια των τεσσάρων σκυλιών, τα οποία εξετάστηκαν από κτηνίατρο και θα αποφασιστεί η τύχη τους από τις αρμόδιες αρχές.

Η ιδιοκτήτριά τους συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Μολάων και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από αμέλεια και πλημμελή φύλαξη  δεσποζόμενων ζώων.

Ανάλογες κατηγορίες αντιμετωπίζει και μια 56χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, όταν ο σκύλος της επιτέθηκε αρχικά σε σκύλο που είχε βγάλει βόλτα ένας 72χρονος και στη συνέχεια δάγκωσε και τον ίδιο στα χέρια, όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει, προκαλώντας του τραύματα στα δάχτυλα και τους πήχεις.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: