Δρακάκης – Ο Μαλέλης μπρος στο συμφέρον του δεν υπολογίζει τίποτα

Δρακάκης   Ο Μαλέλης μπρος στο συμφέρον του δεν υπολογίζει τίποταΜπορεί στο παρελθόν οι δύο άντρες να είχαν μακροχρόνια συνεργασία στο Star, μπορεί να ήταν φίλοι…
όμως πλέον αυτή η σχέση τελείωσε, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Δρακάκης για τον Σταμάτη Μαλέλη.

Ο δημοσιογράφος, χωρίς φόβο και με πολύ θάρρος, είπε την γνώμη του για τον πρώην διευθυντή και φίλο του, Σταμάτη Μαλέλη.

Θα μου επιτρέψει ο φίλος μου Σταμάτης Μαλέλης να διεκδικήσω την πατρότητα του lifestyle στα δελτία, αφού το ξεκίνησα το 1999 κι εκείνος ήρθε στο κανάλι το 2001. Τότε παίζαμε κανονικό ενημερωτικό δελτίο και στο τέλος είχαμε ένα μικρό κομμάτι lifestyle, όμως το lifestyle που παίζαμε είχε ένα επίπεδο.

Αυτό το δελτίο χάριζε επί χρόνια την πρωτιά στο Star με 30% και 35%, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

Μετά ήρθε ο Μαλέλης και όλο αυτό εκφυλίστηκε, μπήκαν τα μαϊμουδάκια, τα καρτούν, τα άσχημα σχόλια για τους καλλιτέχνες. Όλο αυτό ήταν λάθος του. Όποιον γνώριζε τον έβαζε στο δελτίο, μάλλον, όποια γνώριζε την έβαζε στο δελτίο του.

Εγώ πάντα ήθελα να κρατάω το μέτρο και να κάνω το δελτίο σαν να είναι μία εφημερίδα, να τα έχει όλα όπως τα έχουν οι κυριακάτικες εφημερίδες.

Και το πιο χοντρό το άφησε για το τέλος: Ο Μαλέλης δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης άνθρωπος και μπρος στο συμφέρον του δεν υπολογίζει τίποτα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: