«Δουλεύω και εγώ για να επιβιώσω», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Δουλεύω και εγώ για να επιβιώσω», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Για τον θάνατο του πατέρα της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε κυριακάτικη εφημερίδα.

«Αναρωτιέμαι γιατί είχατε αυτή την . Με είδατε ποτέ να κάνω παράλογα έξοδα, να κυκλοφορώ με αυτοκινητάρες, να πηγαίνω συνεχώς ταξίδια ή να εμφανίζομαι με σινιέ ; Η εντύπωση που έχουν κάποιοι για μένα είναι λανθασμένη. Εγώ δουλεύω για να επιβιώσω». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την εντύπωση πως έχει ο κόσμος ότι δεν δουλεύει για βιοποριστικούς λόγους.

Προσθέτοντας μάλιστα, σχετικά με το αν η οικογένειά της είναι ευκατάστατη: «Ποια είναι η ευκατάστατη οικογένεια; Υπάρχουν πια ευκατάστατες οικογένειες στην ; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να ήταν κάποτε η οικογένεια του άνδρα μου, αλλά με την όλα τελούν υπό αίρεση. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας επιχειρηματίας που του χρωστά το το , παλεύει να διατηρήσει κάποιες θέσεις εργασίας και χρηματοδοτεί συνεχώς την επιχείρηση από την τσέπη του; Ολοι έχουμε φτάσει στο όριο. Αρα, εγώ δουλεύω για να συντηρηθώ».

Οσον αφορά τον θάνατο του πατέρα της και πώς την έχει επηρεάσει, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια δήλωσε: «Μου έχει δημιουργήσει πολλές μεταφυσικές αγωνίες για το τι συμβαίνει μετά, πού πάει η ψυχή και πώς μπορεί να γαληνεύσει περισσότερο».

Πηγή: iefimerida

«Δουλεύω και εγώ για να επιβιώσω», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

xespao

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: