Διέρρηξαν για δεύτερη φορά νηπιαγωγείο στο Ηράκλειο!

Πιθανόν να ήταν οι ίδιοι δράστες που επέστρεψαν για να κλέψουν ό,τι είχαν αφήσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο

Όταν είναι κλειστό για τους εκπαιδευτικούς και τους λιλιπούτειους μαθητές του, το 66ο νηπιαγωγείο του Ηρακλείου στην Κρήτη φιλοξενεί… διαρρήκτες! Ο χώρος του έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα στόχος των ίδιων -πιθανότατα- εισβολέων, που επέστρεψαν για να κλέψουν ό,τι είχαν αφήσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο!

Οι εκπαιδευτικοί που πήγαν το πρωί της Δευτέρας να ανοίξουν για να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές, βρήκαν σπασμένο ένα παράθυρο του κτιρίου από το οποίο διαπίστωσαν ότι είχαν κλαπεί ένας προτζέκτορας και ηχεία! Το κτίριο ερεύνησαν ειδικοί του Εγκληματολογικού που πήραν αποτυπώματα και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση.

Στο νηπιαγωγείο που βρίσκεται στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη είχε διαπιστωθεί διάρρηξη και το πρωί της Δευτέρας. Τότε, οι δράστες είχαν παραβιάσει τις πόρτες και είχαν αρπάξει τρεις φορητούς υπολογιστές, ενώ είχαν κάνει «γης Μαδιάμ» και τις τρεις αίθουσες πετώντας στο δάπεδο τις παιδικές εργασίες και τα προσωπικά αντικείμενα των μικρών μαθητών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: