Διάσημοι που δεν σηκώνονται από το κρεβάτι τους για λιγότερα από $1 εκατ. (φωτό)

Οι περισσότεροι εξ ημών ονειρευόμαστε να έρθει εκείνη η στιγμή που θα μπορούμε να καθορίζουμε οι ίδιοι τον μισθό που θα λαμβάνουμε. Αυτό θα σημαίνει ότι έχουμε κάνει άλματα στην καριέρα μας και ότι θεωρούμαστε «κορυφή» στον τομέα μας κι έχουμε κάθε δικαίωμα να παίρνουμε όσα ζητάμε.

 

Όταν κάποιος είναι και διάσημος αλλά και μπορεί να καθορίζει το κασέ του κατά πώς θέλει, αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είναι στον χώρο τόσο καιρό που έχει κερδίσει με το «σπαθί» του το δικαίωμα να διαχειρίζεται ο ίδιος την καριέρα του.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι διάσημοι που «δεν σηκώνονται από το κρεβάτι τους για λιγότερα από 1 εκατ. δολάρια», όπως λένε οι κακές γλώσσες. Κακομαθημένοι και αλαζόνες ή απλώς πρακτικοί, οι οποίοι, βλέποντας ότι «πουλάνε» θεωρούν λογικό κι επόμενο να ανταμείβονται πλουσιοπάροχα; Σε κάθε περίπτωση, το 1 εκατ. δολάρια είναι πολλά λεφτά και όποιος μπορεί να τα απαιτεί, έχει μεγάλη δύναμη στα χέρια του. Σαν αυτούς που ακολουθούν:

- NeNe Leakes:

Έπαιζε στη σειρά – ριάλιτι The Real Housewives of Atlanta. Είναι αλήθεια ότι δεν κουνάει το δαχτυλάκι της για λιγότερα χρήματα αφού επί των ημερών της, τα νούμερα της σειράς είχαν απογειωθεί. Κι όμως εκείνη άφησε το σόου, γιατί, όπως είπε, ήθελε να δεν πιο σοβαρά την καριέρα της στην υποκριτική. Προσφάτως, πάντως, άρχισε να το ξανασκέφτεται.

- Justin Bieber:

Αν είσαι έφηβη (ή κι ενήλικη ακόμα) κι έχεις ερωτευτεί σφόδρα τον Bieber, ενώ γνωρίζεις απέξω κι ανακατωτά τα τραγούδια του κι έχεις παρακαλέσει τους γονείς σου να τον καλέσουν για να τραγουδήσει στα γενέθλιά σου, τότε καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 1εκατ. στην τσέπη αλλιώς, ο J ustin δεν πρόκειται να περάσει ποτέ το κατώφλι σου. Τόσα λοιπόν ζητάει ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ για ιδιωτικές παρουσιάσεις.

- Christina Aguilera:

Η γνωστότατη σταρ με την υπέροχη φωνή αυτή την εποχή κάνει ένα διάλειμμα από το αμερικανικό The Voice και την αντικαθιστά η γοητευτική Gwen Stefani. Πάντως, η Christina που έγινε πρόσφατα και μητέρα για δεύτερη φορά, έχει βρει τον τρόπο να παίρνει για κάθε της εμφάνιση 1 εκατ. δολάρια, κέτι που έπραξε για να εμφανιστεί σε ένα αποκριάτικο πάρτι. Το σόου έγινε στο Σαν Ντιέγκο και είχε διάρκεια περίπου μιας ώρας, γεγονός που σημαίνει πώς έβγαλε πάνω από 16.000 δολάρια για κάθε λεπτό που τραγούδησε.

- Jay-Z:

Εάν είσαι μεγάλος φαν της χιπ χοπ ή απλά θέλεις να ρίξεις μια ματιά από κοντά στη Μπιγιονσέ, μπορείς να κλείσεις τον διάσημο και πάμπλουτο ράπερ Jay-Z για το επόμενο πάρτι σου. Μόνο που θα πρέπει να γνωρίζεις ότι χρεώνει περί το 1 – 1,5 εκατ. δολάρια για να αναλάβει δράση. Η επιτυχία του πάρτι πάντως είναι εξασφαλισμένη αφού κανείς δεν πρόκειται να αγνοήσει την πρόσκληση, ενώ αρκεί να δει κανείς την επιτυχία που είχε το Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι του 2014 στο Cosmopolitan στο Λας Βέγκας που είχε διοργανώσει ο αγαπημένος της Μπιγιονσέ.

- Mariah Carey:

Ο Muammar Gaddafi είχε προσκαλέσει τη Mariah Carey να τραγουδήσει σε ένα πριβέ πάρτι προς τιμήν του γιου του, με αμοιβή, όπως έγινε γνωστό, 1 εκατ. δολάρια. Η Carey είναι μια απο τους καλύτερα αμειβόμενους καλλιτέχνες της βιομηχανίας της μουσικής, κυρίως γιατί γράφει η ίδια τα περισσότερα τραγούδια της, ενώ με τα χρόνια έμαθε να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματά της. Έχει επίσης τη φήμη ότι είναι πολύ απαιτητική στις αμοιβές της, κάτι που έχει κερδίσει αφού είναι στην αγορά για πάνω από 20 χρόνια. Στο συγκεκριμένο event ερμήνευσε μόνο τέσσερα τραγούδια, ενώ, όταν δέχτηκε κριτική για την υπέρογκη αμοιβή της προσποιήθηκε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πλήρως ποιος είναι ο Gaddafi. Με ενοχές ή όχι, δεν δίστασε πάντως να πάρει τα λεφτά.

- Beyonce:

Έχει αναγορευτεί «βασίλισσα της μουσικής» από τους θαυμαστές της. Εχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία, τόσο για τη σόλο καριέρας της όσο και για τη συμμετοχή της στους Destiny’s Child, ενώ έχει γίνει διάσημη για τα ζωντανά σόου της. Συνήθως ζητά εξαψήφιες αμοιβές, αλλά φαίνεται πως η μοίρα του Gaddafi το “χει να δίνει από 1 εκατ. δολάρια και πάνω κάθε φορά που καλεί μια διάσημη σταρ του πενταγράμμου. Όπερ και εγένετο στην εμφάνιση της Beyonce στο St. Barts τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, όπου τραγούδησε πέντε τραγούδια. Προς τιμήν της, πάντως, δώρισε το ποσό σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σίγουρα θα τα βγάλει και πάλι από κάπου αλλού…

- Kim Kardashian:

Είναι η γυναίκα που «είναι διάσημη γιατί… είναι διάσημη». Ουσιατικά χωρίς να κάνει κάτι συγκεκριμένο, κατάφερε να ανεβάσει το κασέ της στο 1 εκατ. δολ. για κάθε παρουσίαση προϊόντος (από διαιτητικά χάπια, έως μανό) , αλλά και για να συμμετέχει στο ριάλιτι σόου Keeping Up With the Kardashians. Μαζί με τις αδελφές της, Kourtney και Khloe, έχουν σειρές ρούχων για γυναίκες και παιδιά που πωλούνται από αλυσίδες λιανικής. Αμείβεται επίσης για τις εμφανίσεις της σε διάφορα events που έχουν να κάνουν με μόδα και ομορφιά. Ακόμα και τώρα που περιμένει το δεύτερο παιδί της, βγάζει πολλά χρήματα από τα προϊόντα που αναφέρει κάθε φορά που κάνει δηλώσεις γι” αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής της. (ανεξάρτητα από το ότι δηλώνει πως… μισεί που είναι έγκυος)

- Jennifer Lopez:

Βγάζει περί τα 1,2 εκατ. δολ. απλά και μόνο για να εμφανιστεί κάπου. Αυτά εκτός από τα κέρδη της από τη σειρά ρούχων και αρωμάτων που έχει δημιουργήσει, αλλά και τις ταινίες, τους δίσκους και την παρουσία της στο American Idol. Το 2001 είχε τραγουδήσει στα γενέθλια Ρώσου μεγιστάνα και είχε πάρει 1,2 εκατ. δολ. για σαράντα λεπτά.

- Cher:

Μπορεί να τραγουδήσει στα γενέθλιά σας , αν έχετε 1,5 εκατ. δολάρια για την αμοιβή της. Και τότε μπορεί να πει ένα ή δυο τραγούδια στην καλύτερη των περιπτώσεων ή να μουρμουρίσει μερικούς στίχους στη χειρότερη. Η ίδια βέβαια θεωρείται πλέον ζωντανός θρύλος και ακριβοθώρητη αφού τελευταία δεν έχει κάνει live εμφανίσεις.

- Rihanna:

Το 2012 είχε γίνει γνωστό ότι είχε λάβει 8 εκατ. δολάρια για να ανάψει τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ενός εμπορικού κέντρου στο Λονδίνο. Όμως τραγούδησε και στο κονσέρτο που ακολούθησε. Η συγκεκριμένη σταρ έχει μεγάλη ζήτηση τον τελευταίο καιρό και φαίνεται ότι θέλει να το εξαργυρώσει, τώρα που γυρίζει…

- Στην κορυφή πάντως βρίσκεται ένας άνδρας. Ο Robert Downey, Jr. Ηθοποιός που πρόσφατα θεραπεύτηκε από τις εξαρτήσεις του. Πρωταγωνιστής στο Iron Man, έλαβε 50 εκατ. δολάρια μόνο για ατή την ταινία ενώ το υπόλοιπο καστ δεν έλαβε πάνω από 200.000 δολάρια.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: