Διάσημα ζευγάρια Ελλήνων με μεγάλη διαφορά ηλικίας (φωτό)

Δείτε ποια είναι στο παρακάτω αφιέρωμα

 

Σταύρος Ξαρχάκος-Ηρώ Σάια

   Ο 77χρονος σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και η 40χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια γνωρίστηκαν σε συναυλία στην Κύπρο και από τότε είναι μαζί όχι μόνο σε προσωπικό , αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλη του 2015, ενώ η τραγουδίστρια διανύει τώρα τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει δίδυμα!

Κώστας Βουτσάς- Αλίκη Κατσαβού

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το Φεβρουάριο, ενώ στις 22 Ιουλίου ήρθε στη ζωή ο γιος τους Φοίβος. Η 38χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι γοητεύτηκε από τη δυνατή προσωπικότητα, το χιούμορ και την αισιοδοξία του 85χρονου Κώστα Βουτσά.

Έλλη Κοκκίνου- Γιώργος Μπόγρης

Η γνωστή 45χρονη τραγουδίστρια και ο 26χρονος μπασκετμπολίστας μετρούν ήδη 6 χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν το Μάρτιο του 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν η Έλλη Κοκκίνου είχε κληθεί να τραγουδήσει για τους Έλληνες παίχτες στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Games.

Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη

Η γνωριμία τους έγινε σ’ ένα στούντιο και από τότε είναι αχώριστοι. Ο 33χρονος γοητευτικός πρωταγωνιστής του Μπρούσκο και η 42χρονη αγαπημένη φωτογράφος των διασήμων παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2014 στην Αμερική, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους το Σεπτέμβρη του 2015.

Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου

 

Η 38χρονη τραγουδίστρια και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των γονιών του ποδοσφαιριστή για τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου απέκτησαν τον Ιούλη του 2014 το μικρό Βασίλη. Η Αγγελική Ηλιάδη είχε ήδη ένα παιδί , τον Μπαμπίνο, από τη σχέση της με τον αδικοχαμένο Μπάμπη Λαζαρίδη.

http://www.daynight.com.gr/

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: