Diana: Το φόρεμα πίσω από την αφίσα του Spencer και 7 ακόμα looks που θα δεις πάνω στην Stewart

Diana: Το φόρεμα πίσω από την αφίσα του Spencer και 7 ακόμα looks που θα δεις πάνω στην Stewart

Ήδη το Spencer μπήκε στην must-watch λίστα μας!

Μια εκπληκτική νέα teaser αφίσα μας έδωσε μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσεις στην επερχόμενη ταινία της Kristen Stewart με τίτλο «Spencer», στην οποία θα υποδυθεί τον ρόλο της εμβληματικής πριγκίπισσας Diana.

Πλοκή της ταινίας

Η ταινία Spencer διαδραματίζεται τον Δεκέμβριο του 1991 και ακολουθεί την πριγκίπισσα Diana στις πιο κρίσιμες τρεις ημέρες της ζωής της, όταν προσχωρεί συγκεκριμένα στη βασιλική οικογένεια για ένα Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων. Εκεί, αποφασίζει να τερματίσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Παράλληλα με τον αποτυχημένο γάμο της, η ταινία πρόκειται να αγγίξει και την στενή σχέση της με τους δύο γιους της, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry.

H Kristen Stewart στα γυρίσματα του «Spencer» μαζί με τους δύο νεαρούς πρίγκιπες (photos)

Το original φόρεμα πίσω από την αφίσα της ταινίας

Στην νέα επίσημη αφίσα ταινίας, η Kristen Stewart φοράει ένα μακρύ περίτεχνο λευκό φόρεμα και μοιάζει να κλαίει. Βλέπουμε επίσης πως ένα μαργαριταρένιο κολιέ κρέμεται στο λαιμό της.

Η εμφάνιση της Stewart μάς θυμίζει μια σειρά από παρόμοια σύνολα από τα fashion archives της Diana.

Το φόρεμα είναι πιθανότατα μια εκδοχή του νυφικού της το 1981, το οποίο σχεδιάστηκε από τον David και την Elizabeth Emanuel και περιελάμβανε ένα τούλινο πέπλο 7,62 μέτρων και φουσκωτά μανίκια. Το ογκώδες φόρεμα στην αφίσα ταινίας μιμήθηκε επίσης αυτό που φόρεσε η Diana το 1987 στην πρεμιέρα της ταινίας του James Bond. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις 7 ακόμα φορέματα που θα θέλαμε να δούμε πάνω στην Stewart.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: