«Δεν πρόκειται να πάω στη ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες»

«Εγώ δεν πρόκειται να πάω στην ΔΕΘ και να κοροϊδέψω τους Έλληνες όπως έκανε ο Τσίπρας», δήλωσε προχθές ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας πριν από δύο χρόνια παρουσίασε μία εικονική πραγματικότητα ικανοποιώντας κάθε αίτημα κάθε κοινωνικής ομάδας, δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα σήμερα και δεν πρόκειται εγώ να πέσω σε αυτήν την παγίδα».

«Από την άλλη, μπορώ να περιγράψω με μεγάλη σαφήνεια έναν άλλο δρόμο αναπτυξιακό για τη χώρα. Ένα δρόμο ο οποίος θα δίνει έμφαση στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα, στις ιδιωτικές επενδύσεις ως πηγή πλούτου για τη χώρα και ως δυνατότητα δημιουργίας θέσεων απασχόλησης» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Ionian Channel.

«Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες λέγοντάς τους την αλήθεια»
«Εμείς θα τις χτίσουμε αυτές τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες λέγοντας τους την αλήθεια και δίνοντας τους συγκεκριμένες λύσεις σε πραγματικά προβλήματα, υποσχόμενοι μόνο πράγματα τα οποία μπορούμε με βεβαιότητα να εφαρμόσουμε την επόμενη μέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση» τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ και κατέληξε λέγοντας ότι: «Θα εξακολουθούμε να ζητάμε εκλογές διότι πιστεύουμε ότι το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το κόστος απομάκρυνσης».

Συνεχίζει επαφές με αξιωματούχους και απλούς πολίτες
Στο μεταξύ, προϊδεάζοντας ουσιαστικά για την τακτική που γενικότερα θα ακολουθήσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινείται επικοινωνιακά μεταξύ των πρώτων θεμάτων της αντιπολιτευτικής ατζέντας του και συνεχίζει τις επαφές του με αξιωματούχους αλλά και απλούς πολίτες.

Το Μεταναστευτικό και άλλα πολιτικά θέματα είναι στο επίκεντρο της προχθεσινής συνάντησης του αρχηγού της ΝΔ με τον επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς. Μετά τη μετακόμιση και τη σχετική ανανέωση στο κομμάτι της επικοινωνίας της ΝΔ, με την τοποθέτηση δύο αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου, ο κύκλος των αλλαγών θα ανοίξει ξανά σύμφωνα με πληροφορίες με αφορμή το επικείμενο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Τα ονόματα των Παύλου Μαρινάκη και Κώστα Δέρβου είναι αυτά που ακούγονται ως επικρατέστερα για την ηγεσία της γαλάζιας Νεολαίας.

Το κέντρο βάρους βρίσκεται στη ΔΕΘ
Πάντως για την ώρα, βέβαια, το κέντρο βάρους βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιαστούν οι κεντρικοί άξονες του οικονομικού και αναπτυξιακού προγράμματος της ΝΔ.

Προετοιμάζοντας το έδαφος ο Κυρ. Μητσοτάκης επιχειρεί αποδόμηση των κυβερνητικών επιλογών σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης, με ιδιαίτερη μνεία και στον τομέα του τουρισμού.

Προχθές, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, και ο υπεύθυνος του τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου, Σίμος Κεδίκογλου, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή θέτουν προς τον υπουργό Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, κρίσιμα ζητήματα για το πρόσφατο δυστύχημα στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας περιφέρει τις αυταπάτες του στους σοσιαλιστές που καθύβριζε
Εξάλλου, δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την παρουσία του στη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών. «Ο κ. Τσίπρας περιφέρει τις ένοχες αυταπάτες του και στις Συνόδους των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών τους οποίους παλαιότερα καθύβριζε» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει: «Τη στιγμή που οδηγεί, με την υπερφορολόγηση και την καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η οικονομία, σε νέα αδιέξοδα τους πολίτες και τη χώρα, προσπαθεί να εμφανιστεί – δραπετεύοντας από την πραγματικότητα ότι καταθέτει προτάσεις και για τη … σωτηρία της Ευρώπης!

Με την ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του η ελληνική κοινωνία και η οικονομία βρίσκονται σε διαρκή κατήφορο. Το σίγουρο είναι ότι δεν τον πιστεύει πλέον κανείς. Άλλωστε ο ίδιος ομολόγησε το αδιέξοδο της πολιτικής και της στρατηγικής του».

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: