«Δεν μετράει η παράδοση στον τελικό»

«Δεν μετράει η παράδοση στον τελικό»

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν το επόμενο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ομάδες που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους είναι αρκετές και πολύ σημαντικές και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να μείνει άνεργος. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, όμως, δεν δείχνει να ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια, αφού είναι συγκεντρωμένος στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπως φάνηκε από δηλώσεις που έκανε στον ισπανικό Τύπο.

«Κάθε τελικός έχει τη δική του γοητεία. Πόσο μάλλον όταν αντίπαλοι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο. Περιμένω μια συναρπαστική αναμέτρηση, γεμάτη πάθος, αλλά και καλό θέαμα. Θα είναι ένας αγώνας που θα καθηλώσει τον κόσμο. Μακάρι να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας», είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει να έχει βρει το… μυστικό της επιτυχίας, αφού κερδίζει με άνεση εδώ και πολλά την συμπολίτισσά της. Η παράδοση, όμως, δεν παίζει κανένα ρόλο σε έναν τελικό, σύμφωνα με τον Ιγκουαΐν. «Ένας τελικός είναι τελείως διαφορετικός από τα άλλα . Δεν μετράει η παράδοση, ούτε το όνομα που κουβαλάς. Αυτό που μετράει είναι η αυτοσυγκέντρωση, η αποφασιστικότητα και η ποιότητα που έχει η ομάδα. Αυτά θα είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν τον τελικό», εκτιμά ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τον τελικό, αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στη του Ιγκουαΐν. Ο ίδιος, όμως, δεν θέλει να συζητήσει για αυτό το ζήτημα. «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, μόνο ο τελικός με απασχολεί. Θα ήταν εγκληματικό να αποπροσανατολιστώ με μεταγραφικά ζητήματα, τη στιγμή που μπροστά μας είναι η πρόκληση του Κυπέλλου Ισπανίας. Τα μεταγραφικά σενάρια δεν με αγγίζουν. Κοιτώ μόνο την ομάδα και τίποτε άλλο», τόνισε με έμφαση ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

«Δεν μετράει η παράδοση στον τελικό» «Δεν μετράει η παράδοση στον τελικό»

«Δεν μετράει η παράδοση στον τελικό»

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: