"Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου": Το απίστευτο γράμμα 6χρονου στον Άγιο Βασίλη

Viral στα social media έχει γίνει το γράμμα ενός 6χρονου αγοριού από την Ουάσινγκτον προς τον Άγιο Βασίλη, στο οποίο εκφράζει τις σκέψεις του για τον Άγιο των παιδιών, λέγοντας πως η ζωή του καλόκαρδου αγίου είναι “άδεια” και δεν γνωρίζει αν ο ίδιος ήταν “καλό ή κακό παιδί” την προηγούμενη χρονιά.

Η μητέρα του μικρού, η Σάρα Μακάμον, ανάρτησε την επιστολή στο Twitter την Κυριακή και μέσα σε λιγότερο από μία ημέρα ήταν viral.

“Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο”, έγραφε χαρακτηριστικά ο 6χρονος στο γράμμα του.

Μάλιστα, το γράμμα στον Άγιο Βασίλη τελειώνει με την τρυφερή αποφώνηση “Με αγάπη”, αλλά δεν γράφει το όνομά του, καθώς ο 6χρονος δηλώνει στον Άγιο: “Δεν σου λέω τ’ όνομά μου”.

“Ο 6χρονος δύσπιστος γιος μου έπρεπε να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη στο σχολείο. Και το έκανε…” έγραψε η Μακάμον αναρτώντας μια φωτογραφία της επιστολής.

Κάποιοι χρήστες του Twitter γέλασαν με το γράμμα, άλλοι εντυπωσιάστηκαν με τη σοφία του παιδιού και άλλοι εξέφρασαν ανησυχία. Η μητέρα, όμως, φρόντισε να τους καθησυχάσει. “ΥΓ. Οι “μπελάδες” στη ζωή του; Ο αδελφός του. Μην καλέσετε την πρόνοια. Πιστέψτε με, το διασκεδάζει πολύ”.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: