Δείτε πώς είναι σήμερα ο Σιρίλο από το Καρουζέλ [φωτο]

Όσοι ήταν παιδιά τη δεκαετία του 90′ θυμούνται το Καρουζέλ, τη σαπουνόπερα που προβαλλόταν από την ΕΡΤ και παρακολουθούσε την καθημερινότητα μαθητών δημοτικού και τις σχέσεις τους με τους δασκάλους.

Για να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη, η υπόθεση ακολουθούσε τη δεσποινίς Χιμένα, μια ευγενική κυρία που είχε πιάσει δουλειά ως δασκάλα στο “Primaria Mundial” και κέρδιζε τους μαθητές της, μέρα με τη μέρα, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν το νόημα της ζωής.

Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες ήταν ο Σιρίλο Ριβέρα (Pedro Javier Viveros), ένας φτωχός και πολύ αθώος νεαρός, γεγονός που τον έκανε “θύμα” φαρσών αλλά και ρατσιστικών σχολίων από τους συμμαθητές του, αφού διέφερε το χρώμα του δέρματος του.

Ο Σιρίλο ήταν ερωτευμένος με τη Μαρία Χοακίνα, η οποία ήταν η όμορφη κόρη ενός πλούσιου γιατρού που τον αγνοούσε, και όλοι ζούσαμε καθημερινά το δράμα του.

Μετά την επιτυχία της σειράς, ο Pedro δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική. Σπούδασε επικοινωνία, ωστόσο ως παιδί αντιμετώπισε πολλά προσωπικά προβλήματα, λόγω της διασημότητας που δεν κατάφερε να διαχειριστεί. Συγκεκριμένα, δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι του και περνούσε τις περισσότερες ώρες στο δωμάτιο του, ενώ αρνείτο να πάει στο σχολείο και δεν δεχόταν προτάσεις για νέους ρόλους.


2012

Οι ανήσυχοι γονείς αποφάσισαν να τον υποβάλουν σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν σχιζοφρένεια. Σε συνέντευξη που είχε δώσει, μάλιστα, με την ευκαιρία της 26ης επετείου του σίριαλ, είχε αποκαλύψει πως σε ένα από τα ψυχωτικά επεισόδια που είχε, έκοψε δάχτυλο του χεριού με πριόνι. Ακόμα, ομολόγησε πως η διασημότητα του δημιούργησε θέματα, δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί και για αυτό αρνήθηκε κάθε πρόταση που του έγινε για ρόλους, μετά το Καρουζέλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως 26 χρόνια μετά το τέλος του Καρουζέλ, το 2015 οι Ludwika Paleta (Μαρία Χοακίνα) και ο Pedro Javier Vivero συναντήθηκαν, στο πλαίσιο reunion που έκαναν οι ηθοποιοί της σειράς.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: