“Δαιμονισμένη” Γυναίκα ουρλιάζει και Χτυπιέται στο Ασθενοφόρο. Τα Λόγια του Εωσφόρου θα σας Σοκάρουν…

Καταγεγραμμένο υλικό δείχνει μία γυναίκα να είναι δαιμονισμένη από ένα διαβολικό πνεύμα, Η κοπέλα, Carmela, είναι ξαπλωμένη και δεμένη στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου και φαίνεται να έχει πάθει κάποιου είδους κρίση. Τα μάτια της γυρνάνε παράξενα καθώς χτυπιέται για να σπάσει τα δεσμά της.

Μία άλλη γυναίκα, που πιστεύεται πως είναι νοσοκόμα, φωνάζει το όνομά της και χτυπάει δυνατά τα χέρια της σε μία προσπάθεια να την κάνει να συνέλθει. Αλλά αντί γι’αυτό, η γυναίκα σηκώνει το κεφάλι και λέει κάτι πολύ τρομακτικό με πολύ χαμηλή φωνή. “Θα πάω, θα πάει στην κόλαση.”

Χτυπάει μετά το κεφάλι της πίσω και έχει σπασμούς, καθώς η νοσοκόμα προσπαθεί να την ηρεμήσει – αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.

“Το κορίτσι δεν υπάρχει πια. Δεν υπάρχει.” Τρομαγμένη από το παράξενο θέαμα, η γυναίκα που τραβάει το βίντεο ρωτάει: “Γεννάει;” Δεν παίρνει όμως απάντηση καθώς η Carmela συνέχισε: “Έρχεται ο πατέρας μου να την πάρει.”

Κούνησε το κεφάλι της και μετά κοίταξε τη νοσοκόμα με ένα πολύ τρομακτικό βλέμμα. “Είναι δικός μου. Είναι για μένα.”

Το βίντεο είναι πολύ παράξενο και ακόμα δεν είναι σίγουρο τι προκάλεσε αυτή την κρίση τη Carmela. Πιστεύεται πως το βίντεο τραβήχτηκε στην Ισπανία.

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: