CITROËN C5 AIRCROSS : Η νέα τιμή έκπληξη για το εκπληκτικό SUV

Δυναμικά μπήκε το 2024 με τιμή έκπληξη στο νέο Citroen C5 Aircross που καλύπτει τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών αλλά και τις προσδοκίες των απαιτητικών οδηγών

Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια μεγάλη προσφορά της Citroen Ελλάς. Και αναφέρεται σε ένα μοντέλο που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους οικογενειάρχες που αγαπούν τις εκδρομές σε χωμάτινες διαδρομές.

Το Citroën C5 Aircross  είναι ένα αυθεντικό SUV, από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας του. Έχει μήκος 4,5μ και πλάτος 1.96μ. Το σημαντικό όμως είναι -εκτός από τους άνετους εσωτερικούς χώρους- η μεγάλη απόσταση που έχει από το έδαφος. Η απόσταση από το έδαφος είναι 230mm ενώ διαθέτει τροχούς διαμέτρου 720mm και μεταξόνιο 2,73m.

Το Citroen C5 Aircross που υπερέχει στους τομείς της άνεσης, της πολυχρηστικότητας και της εσωτερικής διαμόρφωσης προσφέρεται τώρα από 25.900 ευρώ που θεωρείται τιμή πρόσκληση.

Η ανάρτηση Citroën Advanced Comfort με Progressive Hydraulic Cushions®, αποτελεί μια μοναδική και αποκλειστική καινοτομία της Μάρκας και προσφέρει ασύγκριτη οδηγική άνεση, απορροφώντας τις ανωμαλίες του οδοστρώματος δίνοντας την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο κινείται πάνω σε ένα μαγικό χαλί.

Τα ευρύχωρα και φιλόξενα καθίσματα Advanced Comfort τα οποία διαθέτουν ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας, εξασφαλίζουν ένα μόνιμα μαλακό και αναπαυτικό κάθισμα, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτο το σχήμα του στο χρόνο.

Το C5 Aircross, προσφέρει ασύγκριτη λειτουργικότητα και άνεση καθώς διαθέτει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, συρόμενα κατά 150mm, πλήρως αναδιπλούμενα και με ρύθμιση πλάτης σε 5 θέσεις και κορυφαίο  χώρο αποσκευών έως 1.630lt .

Το Citroën C5 Aircross, είναι τεχνολογικά προηγμένο προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης, υβριδικού, πετρελαίου και Plug-In Hybrid και 20 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης,  όπως αυτό της ημιαυτόνομης οδήγησης (Highway Driver Assist) και απρόσκοπτη δυνατότητα συνδεσιμότητας με την έγχρωμη οθόνη αφής 10’’ με λειτουργία Mirror Screen.

Με 25.900 ευρώ  μπορείτε να έχετε ένα αυτοκίνητο με κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού, διατηρώντας ταυτόχρονα τις ισορροπίες μεταξύ σχέσης αξίας/ τιμής!

Το Citroën C5 Aircross είναι διαθέσιμο στο επίσημο δίκτυο Διανομέων της Citroën σε όλη την Ελλάδα, συνοδευόμενο από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.  Ανακαλύψτε περισσότερα για το Citroen C5 Aircross στο www.citroen.gr

CITROËN C5 AIRCROSS : Η νέα τιμή έκπληξη για το εκπληκτικό SUV gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: